Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim posebna

Mačka s neobičnom deformacijom osvojila društvene mreže: 'Preslatka je!'

Instagram
16.11.2021.
u 15:30

U samo tri dana na društvenim mrežama broji gotovo 50 tisuća pratitelja, ali nisu samo njezine uši osvojile pažnju

Preslatka mačka rođena s dva niza ušiju osvojila je društvene mreže svojim neobičnim izgledom. Midas dolazi iz Turske i već broji više od 47 tisuća pratitelja na Instagramu, a profil je tek otvoren prije tri dana, kako kaže njezin vlasnik Canis Dosemeci za Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Midas (@midas_x24)

Čuli zapomaganje mačke pa otkrili da se sakrila iza kupaonskih pločica: 'Ni radovi joj nisu smetali'

1/3

Četiri mjeseca stara maca koja ima četiri uha zbog genetske mutacije, vrijeme provodi igrajući se, drijemajući i mazeći se s dva obiteljska labradora, Suzy (12) i Zeyno (14), a korisnike društvenih mreža dodatno je osvojila bijela mrlja u obliku srca koju Midas ima na trbuhu.

Midas se na Instagramu pojavila tri tjedna nakon što su je posvojili Canis i njezin partner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Midas (@midas_x24)

Njezin izgled je neobičan, ali Canis je rekao da je Midas pregledao veterinar i da savršeno čuje. Za sada se čini zdrava, ali će proći daljnje provjere za nekoliko mjeseci kako bi se uvjerili da u njenom tijelu nisu otkrivene druge genetske mutacije.

"Ona je vrlo razigrana mačka, ali i vrlo prijateljska. Spava cijeli dan i budna je cijelu noć te voli spavati na mojim prsima ili ramenu. Voli se igrati s pređom, krade ju i skriva negdje gdje je nikada nismo mogli pronaći", ispričao je Canis te dodao kako je također razvila prijateljstvo s kućnim psima i voli se maziti s njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Midas (@midas_x24)

Mačka Teddy ima višak prstića: Rastu joj palci, a šape podsjećaju na ljudske šake!

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije