Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka u velikoj jabuci

Luka Nižetić uživao u New Yorku

Luka Nizetic
30.01.2010.
u 08:34

Šetnja Brooklyn Bridgeom ostat će zauvijek u sjećanju. Predivno vrijeme, biciklisti, fotografi, rijeka Hudson, pogled na Manhattan, sama konstrukcija Brooklyn Bridgea, sve je splitskog pjevača ostavilo bez daha.

U siječnju u New Yorku baš i nema većih koncerata, a Luki Nižetiću to je možda i dobro došlo, jer ionako je imao previše svega što je ‘morao’ obići. Šetnja Brooklyn Bridgeom ostat će zauvijek u sjećanju. Predivno vrijeme, biciklisti, fotografi, rijeka Hudson, pogled na Manhattan, sama konstrukcija Brooklyn Bridgea, sve je splitskog pjevača ostavilo bez daha.

– Mislio sam da je šetnja dulja, jer most na televiziji izgleda veće. Treba svega dvadesetak minuta laganog hoda da se dođe s jednog kraja na drugi – kaže Luka. Posjetio je i Radio City Music Hall, znameniti glazbeni hram na 6. aveniji, a u Metropolitan Operi poslušao Verdijevu operu “Stiffelio”. Orkestrom je ravnao glasoviti Placido Domingo. Obišao je i izložbu slavnog Tima Burtona u Muzeju moderne umjetnosti.

– Velik sam ljubitelj njegovih filmova i likova koje stvara njegova pomaknuta mašta – nastavlja. Soho, Noho, Nolita, East i West Village najljepši su mu dijelovi Velike Jabuke. Male ulice, zgradice od crvene opeke, puno galerija, dućana, zanimljivih prolaznika..., no Times Square nije ga se osobito dojmio.

– Dan tamo traje 24 sata. Bombardiranje reklamama sa svih strana, P. Diddijevom votkom i cipelama Jessice Simpson. Meni malo stravično i tjeskobno, ali vrijedi vidjeti – kaže.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:47 01.02.2010.

ja idem u new york svaki tjedan i o tome nitko ne piše

MI
mimi07
08:54 05.02.2010.

Nije Hudson već East River ispod spomenutog mosta. Dragi Luka, daj se barem raspitaj, da ne bude sljedeći put Drava ispod savskog mosta.

S4
soul_41
01:41 14.02.2010.

draga mimi07 i rijeka Hudson je dio Newyorških dokova tako da ti je glup komentar jer se radi o nabrajanju dojmova lokacija vezanih uz NY

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije