Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota

Ljepotica neće vratiti osvojenu krunu

sarah ćosić
Boris Ščitar
07.10.2009.
u 15:20

Zbog dobrog plasmana, 11 mjesta na svjetskom izboru ljepote, Splićanka Sarah Ćosić krunu neće morati dati nasljednici, nego će njome ukrasiti svoj dom.

Sarah Ćosić, aktualna hrvatska Miss Universe prva je domaća ljepotica u zadnjih 14 godina, koja svoju krunu neće morati staviti na glavu druge djevojke. Naime, zbog dobrog plasmana, jedanaestog mjesta osvojenog na svjetskom izboru na Bahamima, ova Splićanka osvojenu krunu zadržat će u trajnom vlasništvu.

- Zbog truda koji je uložila u promociju Hrvatske, njoj je pripala ta velika čast. Ona za našu odluku nije znala, pa eno dolje, još uvijek plaće od sreće - rekao je Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske, nakon današnje predaje krune u zagrebačkom Hotelu Esplanade. Srebrnu "tijaru" ukrašenu cirkonima toj studentici ekonomije predao je Paško Dodić, vlasnik zlatarnice koja ju je izradila. 

- Velika je to stvar, još uvijek nisam svjesna jer sam u strci. Dotrčala sam s fakulteta pa ne plačem. Vjerojatno ću plakati dogodine kad bude izabrana nova miss. No, dobra je stvar što joj neću dati svoju krunu nego ću je doživotno gledati na posebnom mjestu u mojoj kući - našalila se 20-godišnjakinja, koja je svoju domaću i svjetsku slavu zasigurno dobila.

- Prepoznaju me ljudi, na ulici i fakultetu pa viknu 'Ti si ona missica, zar ne?'. Ja se nasmiješim i potvrdim. Dobila sam i puno, na stotine pisama iz cijelog svijeta, u kojima me obožavatelji mole da im pošaljem svoje slike i autograme. Nisam mogla vjerovati! - kaže Sarah Ćosić navodeći dobre strane svoje nove titule, koju uz nju nije dočekao njezin dugogodišnji dečko. Iako nije htjela komentirati prekid dugogodišnje veze, aktualna hrvatska Miss Universe tiho je procijedila:

- Nemojte molim vas da o tome govorim. Sad je ono, neka faza, kao, nemam dečka - rekla je ambasadorica ljepote naše države i time, vjerujemo razveselila one koji će zaposlenu Sarah pokušati "prekinuti" u njezinim svakodnevnim napornim obvezama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije