Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠILA UVJETNU KAZNU?

Lindsay Lohan opet prijeti zatvor

lindsay
Pixsell
16.10.2009.
u 11:25

Lohan je prije dvije godine bila osuđena na 24 sata zatvora i deset dana društveno korisnog rada te je morala završiti program edukacije o štetnosti alkohola.

Problematična Lindsay Lohan možda opet završi iza rešetaka ako sud dokaže da je prekršila uvjetnu kaznu koju je dobila nakon što je prije dvije godine uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Lohan je tada bila osuđena na 24 sata zatvora i deset dana društveno korisnog rada te je morala završiti program edukacije o štetnosti alkohola. No provela je u zatvoru je svega 84 minute te je dobila još tri godine uvjetne kazne.

Sada je optužena da se nije pridržavala pravila koja propisuje spomenuti program edukacije pa se sumnja da bi joj sudac, kad se kroz neko vrijeme pojavi na sudu zbog uvida u njezin napredak u rehabilitaciji, mogao poništiti uvjetnu kaznu te je staviti iza rešetaka, ovoga puta na duže vrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije