Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASVIM ISKRENO

Lady Gaga pati od fobija: Bojim se seksa i smrti

lady gaga
Reuters
07.12.2009.
u 12:24

"Svaka pjesma na novom albumu predstavlja neko od čudovišta s kojima sam se susretala na svojim putovanjima: strah od seksa, strah od alkohola, strah od ljubavi, strah od smrti, itd."

Otkačena američka pop-zvijezda Lady Gaga otkrila je da su pjesme na njezinu novom albumu “The Fame Monster” napisane u vrijeme kad je imala fobiju od intimnosti. 23-godišnja pjevačica trenutačno je sama jer strahuje od seksa.

- Sretna sam što sam trenutačno bez dečka, što puno radim i putujem. Mislim da će i za to doći pravo vrijeme, ali ono sigurno nije sada. Uostalom, uopće nemam samopouzdanja kad je riječ o muškarcima – kaže Gaga koja je jako ponosna na svoj novi album koji je stvarala u teškome životnom razdoblju jer joj je otac u to vrijeme bio na operaciji srca.

- Svaka pjesma na novom albumu predstavlja neko od čudovišta s kojima sam se susretala na svojim putovanjima: strah od seksa, strah od alkohola, strah od ljubavi, strah od smrti, itd.

Pjevačica je otkrila i da njezina nova pjesma “Telephone” govori o njezinoj strogoj radnoj etici i strahu od zabave.

- Bojim se da se nikada neću znati zabavljati – priznala je Lady Gaga.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
ramirna
13:11 07.12.2009.

pa smrti se možeš bojati ,ali seksa se neboj eno vidi seve pola balkana se na njoj izredalo i ništa joj još je u komadu a čak priča da ima i dečka zamisli ponosnog momčinu kad prođe rivon sa svojon ženon , e bogati eeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije