Kult punjenih paprika
Punjene ili "filane" paprike čine postojan dio hrvatske kulture stola i folklora i prate nas tijekom cijelog života...
Komentari 3
KO
i kod mene, vec sam ih radila tri puta u mj. dana i vecinom podijelila. moji austrijanci su ludi za njima. iako ih oni peku u roru sa sosom od paradajza, ja ih zacinjujem po mediteranski i prefine su. tj. u meso uz luk i cesnjak i cili malo senfa, kadulje i timijana a u paradajz sos kad se kuha dam mrvicu ruzmarina.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Upravo su na stolu 😃