Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET GODINA

Kuća zelenog čaja obilježila prvih pet godina rada

čaj
kuća zelenog čaja
18.09.2009.
u 13:15

Kuća zelenog čaja obilježila je pet godina postojanja, a svečanost se održala u restoranu "Lovački rog". Svojom nazočnošću svečanost su uveličali veleposlanik Japana, Njegova Ekselencija Yoshio Tamura sa suprugom Chikako.

 

Ovoga tjedna Kuća zelenog čaja obilježila je pet godina postojanja. Svečanost koja se održala u restoranu "Lovački rog" okupila je mnoštvo ljubitelja dobrog čaja, a svojom nazočnošću cijeli je događaj uveličao i veleposlanik Japana, Njegova Ekselencija Yoshio Tamura sa suprugom Chikako.

Veleposlanik Japana izrazio je zadovoljstvo uspješnim poslovanjem Kuće zelenog čaja i odličnim čajem koji je za njega i suprugu spravila vlasnica tvrtke, Tanja Papić. - Nakon pet godina rada s radošću mogu konstatirati da smo pokazali kako vrijedna poslovna vizija i odvažnost mogu donijeti uspjeh. Upravo je to formula koju sam sa svojim najbližim suradnicima i svim zaposlenicima primjenjivala u dosadašnjem radu. Potvrdu da smo uspjeli, razvili se i narasli u poslovnom smislu prezentirat ćemo na tržištu vrlo skoro i to pokretanjem lanca franšiziranih trgovina i uvođenjem vrhunskih čajeva u ugostiteljstvo - kazala je Papić

 

Svečanosti su prisustvovali poslovni partneri i prijatelji koji su uz mirise i okuse vrhunskih čajeva, prigodnu hranu i glazbu na najbolji način čestitali peti rođendan Kuće zelenog čaja. Više informacija o čajevima i Kući zelenog čaja možete pronaći na internetskoj stranici:  www.kucazelenogcaja.com.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije