Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Melu Gibsonu nedostaje zabave

Krizu srednjih godina Melu Gibsonu nije riješila ni Oksana

Mel Gibson
Reuters
23.01.2010.
u 23:04

Međutim, zvijezda akcijskog serijala “Smrtonosno oružje” tu ne staje i nastavlja sa svakidašnjom jadikovkom. Kaže da ga u posljednjih nekoliko godina ni roditeljstvo nije promijenilo.

Kriza srednjih godina opasno “trese” glumačku zvijezdu Mela Gibsona (54). Bez obzira na filmske uspjehe, Oscare, brak sa 14 godina mlađom ruskom pjevačicom Oksanom Grigorjevom, koja mu je rodila kćerčicu Luciju, “Pobjesnjeli Max” strahuje da mu život postaje dosadan.

– Jednostavno, primijetio sam da je zabava otišla iz mog života. Prestao sam i pušiti, jedem zdravu hranu, ukratko prestao sam raditi ono čemu sam se prije veselio i sad mi se čini da sam pomalo dosadan – tvrdi jedan od najkarizmatičnijih glumaca u posljednja dva desetljeća kojeg, za razliku od njegovih junaka, muče malo manje opasni problemi od kriminalaca, engleskih osvajača ili postapokaliptičnih motorista. Muči ga samo dosada, ali za tu vrstu problema on nema lijeka.

Međutim, zvijezda akcijskog serijala “Smrtonosno oružje” tu ne staje i nastavlja sa svakidašnjom jadikovkom. Kaže da ga u posljednjih nekoliko godina ni roditeljstvo nije promijenilo.

– Mislim da se nikad neću pomiriti s činjenicom da je ispred mene novi život, mala osoba koja me gleda potpuno nevino, s anđeoskom bezgrešnošću. Vidjet ćemo hoće li mi ovaj put ići bolje – kaže Mel i misli “da je teško biti star, a biti mlad”

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar vaksalainen
vaksalainen
20:33 23.01.2010.

imam ja vrt za prekopati ako mu je dosadno...

AM
amarila
21:26 23.01.2010.

To je jedina pravda na ovom svijetu da svi moramo ostariti i umrijeti!

OB
-obrisani-
23:15 23.01.2010.

Cujes Mel.....daj ti meni kojih $ 50-etak milijuna ( sto tebi i onako nece nedostajati) i ja ti garantiram ( i pismeno ako treba) da meni nece biti DOSADNO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije