Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj Brangeline

Nakon pet godina veze Angelina i Brad idu svatko svojim putem

Brad Pitt, Angelina Jolie
Foto: Pixsell
1/3
24.01.2010.
u 11:08

Svjetski mediji raspisali su se o tome da su Angelina Jolie i Brad Pitt početkom siječnja potpisali ugovor o raspodjeli imovine i skrbništvu nad djecom iz čega se da zaključiti da najljepši hollywoodski par više nije zajedno.

Kao što je prije pet godina, nekoliko dana prije nego što su najavili razvod, Brad Pitt na Karibima nježno grlio Jennifer Aniston, tako ni prije mjesec i pol nije skidao ruke sa struka Angeline Jolie na humanitarnom balu UNICEF-a u Los Angelesu. Kao ni 2004., ni ovaj se put nije dalo naslutiti da je ljubavi Brada i Angeline došao kraj. A čini se da je zagrljaj na dobrotvornom balu bio posljednji. Iako hollywoodski par to još nije potvrdio, svjetski su mediji u nedjelju objavili vijest da je nakon mjeseci nagađanja veza između Brada i Angeline početkom ovoga tjedna definitivno puknula.

Djeca na prvome mjestu

Naime, glumački je par prije nekoliko dana u nazočnosti odvjetnika za razvode potpisao papire u kojima su se dogovorili o raspodjeli imovine i skrbništvu nad njihovo šestero djece. Jolie i Pitt ravnopravno su podijelili zajednički imetak u vrijednosti od 332 milijuna dolara, koji uključuje vile u Francuskoj, New Orleansu i Kaliforniji, no sad već bivšim ljubavnicima od dogovora o imovini puno je važnije bilo kako da njihov rastanak prođe što bezbolnije za njihovu djecu.

Stoga će i dalje dijeliti skrbništvo nad troje posvojene djece, Maddoxom (8), Paxom (6) i Zaharom (5), te biološkom, Shiloh (3) i 17-mjesečnim blizancima Vivienne i Knoxom, ali će sve šestero ostati živjeti s majkom.

“Vjernost nije presudna”

Da u vezi, po mnogima, dvoje najljepših ljudi na svijetu nešto ozbiljno ne valja, dalo se naslutiti prošlog tjedna kad se Brangelina nije pojavila na dodjeli Zlatnog globusa iako je Bradov film “Nemilosrdni gadovi” bio nominiran u nekoliko kategorija. Još je čudnije bilo što je Brad Pitt prije tri dana došao na humanitarnu akciju “Nada za Haiti “ bez svoje partnerice koja je UNICEF-ova ambasadorica. No, kraj je, čini se, još u prosincu najavila Angie kad je izjavila kako ne misli da je vjernost bitna u vezi.

– Ni Brad ni ja nikad nismo tvrdili da to što živimo zajedno znači da smo prikovani jedno za drugo. Trudimo se da nikad ne ograničavamo jedno drugo – rekla je glumica, liberalni pogledi na odanost i vjernost koje su poznati otprije. Stoga je moguće da je i njezina nevjera razlog zbog kojega je nekoć neodoljivi Brad odlučio izaći iz veze u kojoj je, kako svjedoče fotografije, prenaglo ostario. Da ni Angie više nije sretna, odavala je njezina sve mršavija figura i izjava o otvorenoj vezi.

Jennifer Aniston spremna da joj se bivši muž vrati?

Jennifer Aniston, koja je četiri i pol godine bila u braku s Bradom Pittom, najteži je udarac zadalo je to što je njezin bivši suprug dobio dijete s drugom ženom jer je, kako se pisalo, tijekom njihova braka imala dva spontana pobačaja. Stoga joj je teško palo i kada su svi tvrdili da je Brad otišao jer ona nije željela djecu.

Nagađanja da Brada nikad nije preboljela, sa svakom njezinom propalom vezom postajala su sve čvršća, a sad se šuška da je bivša “prijateljica”, koja je u posljednje vrijeme procvala, spremna oprostiti bivšem što ju je napustio i obnoviti s njime nekadašnju strast.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
13:51 24.01.2010.

koja Angelina,osušena i iscijeđena krpa kraj svih tih milijuna..na ulicamna ima milijune običnih neiskvarenih djevojaka koje nisu pale na štoseve nekolicine svjetskih homo modnih kreatora i koje žive zdrav život,ipak je Brad nekakav muškarac,čini se pametan

DC
DC
14:05 25.01.2010.

Who cares?!

GA
gary1
11:33 24.01.2010.

pa kad je tu uopće i bilo ljubavi, sve se svodi na lovu i tko će više zgrabiti, nema tu ljubavi, ljubav je za siromake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije