Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

'Konačno sam suprugu priznala svoju aferu, ali ništa me nije moglo pripremiti na njegovu reakciju'

shutterstock
12.02.2024.
u 19:40

Odlučila je priznati što je učinila, ali suprugov odgovor ju je razljutio.

Žena je bila zapanjena reakcijom svog muža na njezinu aferu nakon nikako nije znala kako da mu za nju kaže. Otkrila je da se upustila u intenzivnu emotivnu aferu s muškarcem koji je također poznavao njezinog supruga, ali nije ni sanjala da će priznati sve svome mužu sve dok ju zajednički prijatelj nije uhvatio kako ljubi svog ljubavnika na zabavi, piše Mirror.

Nakon što ju je prijatelj tjednima gnjavio, odlučila je priznati što je učinila, ali njegov odgovor ju je razljutio i nije mogla vjerovati da se 'napalio' pri pomisli na to. Tvrdi da se on nasmijao kad mu je sve priznala i da joj je čak rekao da nastavi biti s drugim muškarcima jer njemu to ne smeta. Međutim, žena je sada priznala da se osjeća 'zarobljenom' u svom braku jer njezin suprug ne mari za nju.

VEZANI ČLANCI: 

'Kada je zajednički prijatelj počeo dodavati citate na svoju Facebook stranicu o laganju i varanju, znala sam da su bili upućeni meni i igra je bila gotova. Nisam više mogla podnijeti stres pa sam rekla mužu što sam radila i on se nasmijao', rekla je, 'Nije ga zabrinjavalo moje veliko priznanje i čak je sugerirao da nastavim biti s drugim muškarcima. Tako sam zbunjena i osjećam se zarobljenom. Ne mislim da će moj ljubavnik napustiti svoju obitelj, a moj je suprug rekao da ga nije briga za našu aferu'.

Zatim je otkrila da je prilično sigurna da ju je suprug također varao, ali to nikada nije otvoreno priznao, dodajući da samo želi da partnera kojemu je stvarno stalo i koji ju cijeni. Stručnjakinja za odnose savjetovala joj je da prekine aferu jer njezin ljubavnik ne planira napustiti svoju obitelj te da razmisli ima li sa svojim suprugom zajedničku budućnost, naglašavajući važnost iskrenosti.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Komentara 2

MO
montello
09:23 13.02.2024.

takva mu ne treba kad ga vara

Avatar SAS
SAS
16:28 14.02.2024.

Touchdown za supruga 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije