Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IT model

Kendra Spears: Laska mi što me uspoređuju s Cindy Crawford

kendra spears
Foto: Moschino
1/3
04.07.2012.
u 00:01

Usprkos tome što je na Fordovu natjecanju nosila aparatić, osvojila je drugo mjesto, a u karijeri joj itekako pomaže to što je nazivaju miniverzijom Cindy Crawford

Kad nekoga mlađeg modela nazovu miniverzijom nekoga ultrauspješnog modela, to i nije neki osobiti kompliment. No kad vas uspoređuju s jednom, jedinom, neponovljivom Cindy Crawford, teško je to shvatiti kao uvredu.

Čim pogledate američku ljepoticu Kendru Spears, postat će vam jasno zašto je nazivaju "malom" Cindy. Iznad gornje usnice, samo s desne strane, ima madež baš poput supermodela devedesetih. A 24-godišnja Kendra priznaje kako joj te usporedbe laskaju.

Kendra je 2007. godine upisala sociologiju na Sveučilištu Portland State, no već je godinu poslije na Fordovu svjetskom natjecanju osvojila drugo mjesto (možda baš i zbog aparatića za zube koji je nosila), što joj je otvorilo sva modna vrata.

Nosila je revije za modne kuće poput Chanela, Versacea, Armanija, Dolce&Gabbane i drugih, a zahvaljujući revijama u Milanu i Parizu, uočila ju je dizajnerica Miuccia Prada, koja ju je angažirala za jesensko/zimsku kampanju 2009. godine.

Početkom ove godine urednica francuskog Voguea Emmanuelle Alt odabrala ju je da s Anjom Rubik, Karmen Pedaru, Jasmine Tookes i ostalim članovima uredništva u povodu nove Vogueove internetske stranice otpjeva Whamovu pjesmu "Wake Me Up", koja je postala njihov zaštitni glazbeni znak. A da joj sličnost sa Cindy pomaže u karijeri, pokazuju kampanje s najvećim svjetskim dizajnerima poput Calvina Kleina i Armanija.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije