Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali

Kako vi koristite ribež? Navodno postoji ispravan način

Shutterstock
06.11.2022.
u 07:00

Postoji ispravan i krivi način korištenja ribeža, što ne znači da krivi način neće obaviti posao, već da će na pravilan način rad biti jednostavniji

Iako ste zasigurno mislili da ne postoji šansa da ribež koristite krivo, možda biste trebali razmisliti još jednom. Naime, velike su šanse da zapravo to ne radite kako treba. Korisnica Twittera Bea Symons podijelila je video u kojemu pokazuje kako se ribež u stvari treba držati vodoravno, a ne uspravno, piše Mirror.

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put:

1/5

Ona tvrdi da je puno bolje ribež položiti vodoravno i sir potezati lijevo-desno umjesto gore-dolje. Usitnjeni komadići sira nakupljaju se unutar ribeža i onda ih vrlo elegantno možete rasporediti po jelu. Na ovaj način imate i veću kontrolu nad sirom, a i manje su šanse da ćete se porezati.

- Imam stvarno dosta godina i tek danas sam saznala da se to radi ovako i da je tako puno lakše. Osjećam se tako glupo - našalila se Bea u videu, te dodala da je taj trik pronašla na Tastemade UK.

No, ona nije jedina koju je ovaj trik iznenadio. Njezina je objava dobila na desetke tisuća lajkova i komentara ljudi koji su oduševljeni idejom. Korisnici su joj brzo zahvalili na podijeljenom savjetu, te su neki i sami priznali kako nisu znali da se sir može ribati i na taj način.

- Čudno je što smo svi to radili uspravno, a sada kad razmislim o tome, ovo definitivno ima više smisla - napisao je jedan korisnik.

- Ribanje sira više nikad neće biti isto - dodao je drugi. 

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar krcedolac
krcedolac
09:34 06.11.2022.

Eto život potratio sve krivo radeći....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije