Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 10-ak minuta

Kako temeljito očistiti kadu i pločice u kupaonici: Treba vam usisavač, mop i tuš

Instagram/ thebluespace
08.02.2022.
u 14:27

- Mrzim borbu s dlakama pa prvo koristim usisavač, da iz kade skupim svu kosu i prljavštinu - napisala je jedna žena koja dijeli savjete o čišćenju.

Iako tisuće ljudi na društvenim mrežama svakodnevno dijeli milijune savjeta o čišćenju, zahvaljujući svojim detaljnim i jednostavnim uputama za čišćenje svake pojedine prostorije korisnica s računom @NowItsClean na TikToku i na Instagramu ima nekoliko milijuna pratitelja koji željno iščekuju svaku novu objavu; a nedavno je savjetovala i kako besprijekorno oprati kadu; koristeći tri različita 'alata' za čišćenje.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

- Dok sam odrastala bila sam zadužena za čišćenje kupaonice, a sjećam se da bi to trajalo cijelu vječnost... - napisala je korisnica u svom postu dodavši kako to, srećom, više nije slučaj, pa sad za pranje kade treba svega desetak minuta. Evo kako je pere i što koristi: 

- Mrzim borbu s dlakama pa prvo koristim ručni usisavač, da iz kade skupim svu kosu i prljavštinu - napisala je.

Drugo, za pranje kade i pločica iznad nje koristi, kaže, ravni mop; tako da u kadu prvo saspe sredstvo za čišćenje, pa onda detaljno opere s mop krpom.

I za kraj, odvojiva glava od tuša, dodaje, čini ispiranje super jednostavnim, a ako se vaša ne može odvojiti korisnica savjetuje veliki plastični vrč ili bocu s raspršivače, što će isto kao i tuš pomoći da sva sapnica od sredstva ode u odvod, prenosi portal Eating Well.

Profesionalna čistačica otkriva koliko često treba očistiti četku za WC!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije