Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni par

Kako je Tarik Filipović odlučio iznenaditi svoju Lejlu za Valentinovo

Promo
30.01.2024.
u 14:18

Ovaj par, koji s pravom nosi titulu našeg najzaljubljenijeg celebrity para, i sami kažu da ljubav ne slave na posebne dane i datume već svih 365 dana u godini. Zato je Tarik odlučio još jednom iznenaditi svoju suprugu.

Nije tajna da su Tarik i Lejla Filipović zaljubljeni kao prvog dana, a to su nedavno potvrdili i na svojim društvenim mrežama kad su obilježili 16 godina braka. 

Ovaj par, koji s pravom nosi titulu našeg najzaljubljenijeg celebrity para, i sami kažu da ljubav ne slave na posebne dane i datume već svih 365 dana u godini. Upravo je vođen tom idejom Tarik odlučio iznenaditi svoju suprugu i prije Valentinova kad se tradicionalno slavi Dan zaljubljenih.

"No, što pokloniti", pita se Tarik, "kad jedino što želi je pokloniti joj ljubav". Ipak, Tarik je u videu koji je osvanuo na Instagramu omiljenog Lejlinog modnog branda – ELFS, odlučio doskočiti ovom izazovu. Nije bilo lako, priznao je, i sam se pita hoće li joj se svidjeti, no ako je suditi po odabiru, Tarik svoju suprugu jako dobro poznaje, a nije mu strano ni modno usklađivanje dizajnerskih komada.

Lejlin izraz lica otkrit će nam je li Tarikovo iznenađenje uspjelo, a tko želi biti najbolji suprug za Valentinovo, otkrio je duhoviti i romantični video koji možete pogledati ovdje POKLONI SRCE.

VIDEO: Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila!

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:08 30.01.2024.

Najbolji dar bio bi godišnja pretplata za sve utakmice F.K. Čelik-Zenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije