Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junior masterchef
Povratak na članak

Hola, jeste li za churrose?

Antonio Vekić, jedanaestogodišnjak iz Poreča, amaterski je glumac, putnik i istraživač u maminoj kuhinji te - kolumnist. Svoje priče i recepte za slastice u kojima uživaju obitelj i prijatelji dijeli s čitateljima magazina Slano&Slatko

Komentari 1

ST
Starotopoljanin
19:14 23.07.2016.

churos je iz spanjolske,i ja ga jedem svake godine za dorucak,sa bijelom kavom.on se pece na vrelom ulju i to u kolutovima,a ti kazes koliko zelis i oni ti odrezu u komadu.ima ih vise vrsta.andaluzija je puna prodavaonica churosa,ali ne preko cijele godine,vise u ljetno doba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.