Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meksički revolucionar ponovno na filmu

Johnny Depp i Salma Hayek u novom filmu Emira Kusturice

depp
Reuters
04.12.2009.
u 13:51

Nakon zajedničke suradnje na filmu "Arizona Dream", koji nije polučio veći uspjeh ni kod publike niti kod kritike, Kusturica će s Deppom raditi na filmu o meksičkom revolucionarnom heroju Panchi Villi.

Srpski redatelj Emir Kusturica ponovno će surađivati s jednom od najvećih holivudskih zvijezda Johnnyjem Deppom. Nakon zajedničke suradnje na filmu "Arizona Dream", koji nije polučio veći uspjeh ni kod publike niti kod kritike, Kusturica će s Deppom raditi na filmu o meksičkom revolucionarnom heroju Panchi Villi, piše Variety.

U filmu koji ima radni naziv "Sedam prijatelja Pancha Ville i žena sa šest prstiju" glumit će i Salma Hayek, a snimanje bi trebalo početi za dvije godine budući da zvijezda "Pirata s Kariba" ima već otprije dogovorene obveze.

Priča će se bazirati na noveli o životu legendarnoga meksičkog revolucionara Pancha Ville i njegovih prijatelja koju su pljačkali bogate i prkosili vlasti, a bili su uzor milijunima siromašnih meksičkih seljaka.

Prije Deppa Villu su na velikim ekranima glumili Antonio Banderas i legendarni "Kojak" Telly Savalas, a u filmu velikog D. W. Griffitha "Život generala Ville" najpoznatiji meksički revolucionar glumio je sam sebe.

Komentara 1

Avatar Croatan
Croatan
15:43 05.12.2009.

baš mi je super kako ste fino distancirani u svom članku, kao da niste hrvatske novine, esrpski režiser, kao da se radi o samo još jednom nekom nebitnom liku, koji usput nije zagovarao klanje hrvata i osvajanje naše zemlje. jebem vas ja u vašu jebenu političku korektnost, jebeni kreteni, koji će nam klinac nepriajtelji sami smo si dovoljni. bezvezni i anemični.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije