Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezvremenski šarm

Johnny Depp je najseksepilniji muškarac na svijetu

depp
Reuters
19.11.2009.
u 16:03

I sa 46 godina Johnny je bezvremenski neodoljiv baš poput njegovih 15 godina starih čizama i opojnog mirisa kubanskih cigara - objasnila je svoj izbor glasnogovornica časopisa People.

Glumac Johnny Depp nejseksepilniji je muškarac na svijetu! Većina žena na ovo bi mogla reći: “Pa to već znamo”, ali u pitanju je ipak novost jer taj mu je naslov i službeno dodijelio američki časopis People.

A svoj izbor glasnogovornica časopisa objasnila je ovako: “I sa 46 godina Johnny je bezvremenski neodoljiv baš poput njegovih 15 godina starih čizama i opojnog mirisa kubanskih cigara.” Inače, Deppu je ovo već druga "seksepilna" lenta.

Najseksepilnijim na svijetu prvi put je proglašen 2003. Osim njega istu čast dvaput su doživjeli Brad Pitt i George Clooney.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije