Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC SVJEDOČIO NA SUDU

John Travolta otkrio kako je pokušavao oživjeti sina

travolta
Reuters
24.09.2009.
u 09:29

Travolta je svjedočenje započeo prisjećajući se trenutaka prije nego je Jett umro. Ispričao je kako ga je tu noć probudila jedna od dadilja lupajući na vrata, a kad je otrčao dolje, našao je sina na podu kupaonice dok ga je druga dadilja pokušavala osvijestiti.

John Travolta svjedočio je na sudu u slučaju protiv bivše senatorice Pleasant Bridgewater i bolničara Tarina Lightbournea koji su optuženi da su novčano ucjenjivali glumca nakon smrti njegova sina Jetta na Bahamima u siječnju. Bridgewater i Lightbourne navodno su od njega tražili 25 milijuna dolara u zamjenu za dokument u kojem se tvrdi da je Travolta odbio medicinsku pomoć na mjestu događaja za svog sina koji je bio na samrti.

Travolta je svjedočenje započeo prisjećajući se trenutaka prije nego je Jett umro. Ispričao je kako ga je tu noć probudila jedna od dadilja lupajući na vrata, a kad je otrčao dolje, našao je sina na podu kupaonice dok ga je druga dadilja pokušavala osvijestiti. Travolta je na sudu otkrio da je i on pokušavao oživjeti Jetta u čemu mu je pomagao jedan od gostiju ljetovališta u kojem je američki glumac odsjeo sa suprugom Kelly Preston, osmogodišnjom kćeri Ellom i Jettom, a pratile su ih i četiri dadilje. Također je izjavio da je njegov sin bio autističan te da je dobio epileptični napadaj.

Policijski inspektor Andrew Walls, koji je svjedočio prije Travolte, tvrdi da je glumac tražio da njegov sin zrakoplovom bude prevezen u SAD, a ne u najbližu bolnicu na Bahamima. Walls je dao i svoj potpis na dokument kojim se tvrdi da je Travolta odbio medicinsku pomoć. Travolta je pak rekao da nije niti pročitao što potpisuje jer je samo mislio na to kako da spasi sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije