Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuharica: Američka glumica mijenja karijeru

Jennifer Aniston ide stopama Ane Ugarković

jennifer aniston
Pixsell
06.12.2009.
u 21:45

Otkako je Jennifer upoznala britanskog gastronoma Jamieja Olivera, razmišlja o sebi kao o domaćici i kuharici. Gologa kuhara kontaktirala je kad je njezin tadašnji suprug Brad Pitt slavio 40. rođendan.

Malo tko bi rekao da naša gastroumjetnica Ana Ugarković i holivudska zvijezda Jennifer Aniston imaju išta zajedničko, osim što ih javnost simpatizira. I nemaju puno više od toga, ali će imati, ako je vjerovati američkim medijima. Glumica koja je u povijesti televizije upamćena kao Rachel Green iz serije “Prijatelji” želi postati profesionalna kuharica!

Otkako je Jennifer upoznala britanskog gastronoma Jamieja Olivera, razmišlja o sebi kao o domaćici i kuharici. Gologa kuhara kontaktirala je kad je njezin tadašnji suprug Brad Pitt slavio 40. rođendan. Sumnjajući u kulinarske sposobnosti odlučila se javiti Oliveru i platiti mu put u Los Angeles. On je spravio večeru za proslavu, ali je i podigao samopouzdanje kronično nesigurnoj Aniston i, nakon što je probao jedan njezin specijalitet, zamolio da zapisuje svoje recepte.

Danas, točno šest godina poslije, zvijezda romantičnih komedija razmišlja o objavljivanju svoje prve kuharice.

Jenini prijatelji redoviti su gosti na njezinim večerama, zbog kojih je nedavno izdvojila pola milijuna kuna za novu kuhinju u domu na Beverly Hillsu. S Jamiejem Oliverom redovito elektroničkom poštom razmjenjuje kuhinjske tajne, a prijatelji otkrivaju da je upravo on nagovara da izda i knjigu s receptima koju će zasigurno mnoge obožavateljice s guštom isprobavati.

Ključne riječi

Komentara 3

BU
bubaclex
08:16 07.12.2009.

kiseli krastavci, ha?

LO
lowfat
07:58 07.12.2009.

Konacno se i Jennifer opametila! Neka svakako ide stopama Ane Ungarkovic za koju smo svi culi! Bravo Vecernji, opet briljantni clanak!!!!!

HA
Hatall
08:45 07.12.2009.

Uspoređivati Anu Ugarković i britanskog gastronoma Jamieja Olivera mogu samo novinari sa smanjenom intelegencijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije