Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrane za sve: Dobro djelo Golog kuhara

Jamie Oliver nudio iznenađenim šetačima besplatnu užinu

jamie oliver
Pixsell
21.02.2010.
u 18:00

Ova 33-godišnja televizijska ikona za svoj angažman u reklamnim kampanjama trgovačkoga lanca dobiva navodno gotovo deset milijuna kuna godišnje, a zahvaljujući svom vrhunskom kulinarskom umijeću i osebujnom pristupu kuhanju, na svom je bankovnom računu dosad skupio 328 milijuna kuna.

Prolaznici i šetači pasa koji su se jučer zatekli u londonskome parku Battersea bili su ugodno iznenađeni kada ih je Jamie Oliver glavom i bradom ponudio ukusnom užinom koju je nosio na pladnju.

Goli kuhar ondje je snimao uskrsnu reklamu za britanski lanac supermarketa Sainsbury’s, čije je Jamie zaštitno lice od 2000. godine. U stankama snimanja najpopularniji kuhar s malih ekrana odlučio je počastiti prolaznike jer je hrane ionako bilo napretek.

Ova 33-godišnja televizijska ikona za svoj angažman u reklamnim kampanjama trgovačkoga lanca dobiva navodno gotovo deset milijuna kuna godišnje, a zahvaljujući svom vrhunskom kulinarskom umijeću i osebujnom pristupu kuhanju, na svom je bankovnom računu dosad skupio 328 milijuna kuna. Vlasnik je lanca restorana u kojima mladi siromašni ljudi besplatno uče kuhati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije