Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ohrabrenje

J. Alba: I zlostavljana djeca mogu uspjeti ako vjeruju u sebe

jessica
Reuters
14.02.2010.
u 19:47

Za sve je zaslužan odgoj i snaga da ostvari svoje želje, tvrdi 28-godišnja Jessica Alba koja je počela glumiti kao tinejdžerica, a uzlet je doživjela u filmskim hitovima “Fantastic Four” i “Sin City

Kao djevojčica u školi se borila protiv nasilnika, a danas uživa u obiteljskoj sreći i milijunima na bankovnom računu.

Za sve je zaslužan odgoj i snaga da ostvari svoje želje, tvrdi 28-godišnja Jessica Alba koja je počela glumiti kao tinejdžerica, a uzlet je doživjela u filmskim hitovima “Fantastic Four” i “Sin City”.

 

- Ponosna sam na financijsku sigurnost. Stvorila sam mnogo, i to sama, bez ičije pomoći. Svi u svijetu koji su također žrtve zlostavljanja, kao što sam bila ja, neka osvijeste da nije kraj svijeta. Svatko može preuzeti nadzor nad svojim životom, izbaciti negativne osobe iz njega i uspjeti na bilo koji način.

Samo morate imati jasan cilj pred sobom - kazala je majka jednoipolgodišnje Honor Marie koja sa suprugom Cashom Warrenom želi prinovu pa zbog poteškoća obilazi bolnice nadajući se pomoći.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
Povratnik
20:47 14.02.2010.

Jezivo naivno. Na žalost ... vjera u sebe jest poželjna - ali nikako nije dovoljna. I opet o \"zlostavljanima\". Uskoro će ispast da je i dijete koje su \"mrko pogledali roditelji\" bilo zlostavljano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije