Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne razumije u čemu je problem

Izbacili su je iz teretane jer je objavljivala ‘neukusne’ fotografije: ‘Bila sam članica šest godina!'

Instagram/@shortyshirls
13.10.2022.
u 12:25

Mnogi njezini pratitelji podržali su ju, te prozvali teretanu zbog 'toksičnog' ponašanja.

Shirls Larson izbacili su iz teretane nakon šest godina članstva pod izgovorom da je objavljivala 'preseksi' fotografije iz teretane na svom Instagram profilu. Nakon što je osoblje teretane manekenku uhvatilo kako se fotografira za društvene mreže usred treninga, upozorili su ju da više ne dolazi tamo, piše Mirror

- Izbačena sam iz svoje male, lokalne teretane zbog objavljivanja 'neukusnog', ne-čednog sadržaja'. Ovo mi je stvarno smiješno - napisala je Shirls u objavi na Instagramu.

 Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Oglasila se i na Twitteru gdje je svojim pratiteljima također objašnjavala situaciju, pa je tako tamo priložila fotografiju u kojoj nosi dvodijelni ljubičasti set s odgovarajućim sportskim grudnjakom i kratkim hlačicama, kao i na većini fotografija koje snima u teretani tijekom vježbanja. Snimila je fotografiju u svojoj, sada već bivšoj teretani, koja je snimljena u jako ružičastoj svlačionici.

- Ja sam slobodna, prijateljski nastrojena, i osjećam se značajnom i važnom bez obzira na to što odlučim odjenuti ili ne odjenuti - objasnila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli shirls (@shortyshirls)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli shirls (@shortyshirls)

Dodala je i kako ona poštuje ljude bez obzira na to kako se oblače, te kako se ponašaju ili pridržavaju li se društvenih standarda ili ne. Kasnije je objavila drugu fotografiju ispod koje je napisala "evo me u mojoj novoj teretani, okrećem novi list". Mnogi njezini pratitelji podržali su ju, te prozvali teretanu zbog 'toksičnog' ponašanja

- Tako me naljutilo ovo. Mali konzervativni grad pokazao je koliko može biti otrovan! - napisala je jedna korisnica.

"Jako mi je žao što ti se to dogodilo samo zato što si seksi", komentirao je drugi korisnik, dok je treći dodao: "Trebali su vas plaćati što im promovirate teretanu."

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Komentara 1

RE
reborn
14:14 17.10.2022.

U čemu je problem?!? Ona je kroz fotografije i stil odjevanja objavljivala svoje stavove, vlasnik teretane kroz potez vezan uz njezino članstvo svoje stavove, svaki u skladu sa onime što je njemu bitno. Ne kužim zašto se sada ona ponaša kao malo dijete i cmizdri okolo o nekakvoj toksičnosti i sličnim "ja sam ugrožen" nebulozama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije