Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorava druge da pripaze

Izašla na snijeg u čizmama na petu pa se poskliznula i pala: ‘Užasno me boljelo, uništila sam si Božić!’

Tik Tok
15.12.2022.
u 12:30

Slomila je prednji zub, ali i zglob pa gips mora imati šesto do osam tjedana

Iako su mnogi oprezni kada padne snijeg i znaju da moraju imati odgovarajuću obuću kako bi po njemu hodali, neki to ipak zanemaruju. To je napravila i jedna mlada djevojka, koja je na snijeg odlučila izaći u štiklama s visokom potpeticom, a to joj se na kraju obilo o glavu, piše The Sun.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama!

1/6

20-godišnja Leonie Smith otkrila je da je napravila veliku pogrešku kada je s čizmama na petu izašla vani na snijeg jer je, očekivano, bilo jako sklisko. Potvrdila je da se poskliznula na ledu, pri čemu je slomila prednji zub i zglob. I dok svojim 1,4 milijuna pratitelja obično u videima govori o domu, modi i životnom stilu,  u njezinom najnovijem videu ona gledateljima prepričava svoju nesreću. Objavila je video s naslovom: "Božić mi je uništen".

"Nemam pojma kako uopće započeti ovaj video, ne znam ni hoće li ikada biti objavljen tako da ovo možda nikada nećete vidjeti, ali...", rekla je Leonie i zatim otvorila usta kako bi pokazala svoj slomljeni prednji zub, "postaje i gore, slomila sam zglob."

Objasnila je da će gips na ruci morati nositi šest do osam tjedana, a zatim dodala da to nije sve i da se osjeća još gore zbog činjenice da joj je sredinom siječnja 21. rođendan.

- Ne znam bih li se trebala smijati ili plakati. Molim vas, nemojte izlaziti na snijeg i poledicu u čizmama od 15 centimetara. Božić mi je upropašten, ne znam ni što da radim. Iskreno samo želim plakati, plakala sam cijelo jutro. Bilo je zaista jako bolno. Sada moram piti na slamku i čekam hitan pregled kod zubara - nastavila je.

@leoniesmithh Christmas is ruined #slipperyfloor #brokentooth #brokenarm #helpme ♬ original sound - Leonie smith

Leonin video šokirao je mnoge, te je u samo nekoliko sati od kako je objavljen prikupio nekoliko tisuća pregleda. Korisnici TikToka bili su zapanjeni njezinom nesrećom i brzo su je utješili u komentarima.

- Znam kako ti je. Ja sam se isto tako poskliznula i slomila nos, treba biti oprezan - napisala je jedna korisnica.

"Žao mi je što ti se to dogodilo, želim ti brz oporavak!", komentirala je druga, a treća je dodala: "Sad me strah, više ne izlazim iz kuće dok pada snijeg i dok je sklisko."

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
16:19 15.12.2022.

Onaj blagi teleći pogled...

Avatar tomsom
tomsom
17:29 15.12.2022.

Sada bolje izgleda, no to je poput objave Ele Dvornik da joj je pukao nokat. Koga briga osim za vas koje, ili koji, se tresu koliko će lajkova prikupiti. Bolesno.

BE
Berri
16:52 15.12.2022.

Da li je ovo audicija za neki film ili samo podsjetnik za klijente?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije