Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su je napali

Influencerica pokazala što se jelo na njezinom vjenčanju pa ju žestoko kritizirali: ‘Ostala bih gladna!’

TikTok
02.02.2024.
u 16:30

Svi slatkiši morali su biti bez šećera

Mladenka koja ne jede gluten i mliječne proizvode kritizirana je na internetu nakon što je podijelila što je jela na dan vjenčanja, a to uključuje tablete protiv nadutosti koje su krasile svaki stol na proslavi. Sam Cutler, kreatorica zajednice The Fit Fatale, započela je dan s dva zelena proteinska smoothieja, nekoliko zalogaja salate od žitarica svoje kume i s vegetarijanskim pladnjem prije svečanosti.

Kasnije je mladenka grickala kamenice i zalogaje avokada prije nego što je počela večerati salatu i kruhom bez glutena, piše NY Post.

@thefitfatale WHAT I ATE ON MY #WEDDINGDAY as a #glutenfree & #dairyfree health focused #bride 🤍 #weddingtiktok #fitbride #healthyliving #wieiad #whatiate ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

"Ovo je hrana koju sam jela kao mladenka. Fokusirana sam na zdravu prehranu bez mliječnih proizvoda i glutena", otkrila je u snimci koju je objavila prije nekoliko mjeseci, a koju je pogledalo više od 6 milijuna ljudi. 

"Imale smo i veliki tanjur s povrćem dok smo se spremale", opisala je Sam i dodala da se nakon proslave počastila školjkama i specijalitetom od avokada. Goste je prvo poslužila salatom, zatim kuglicama leda s limunom, a onda je uslijedio losos s povrćem. Ljude su najviše iznenadile pilule tablete nadutosti koje su se nalazile na svakom stolu.

VEZANI ČLANCI:

Slatkiša je bilo, ali bez šećera. Svadbena torta je bila čokoladna i bez glutena, mliječnih proizvoda i šećera. Što se tiče pića, Sam je popila par čaša skupocjenog šampanjca i to je bilo sve. Mnogi su ostali zgroženi nakon gledanja njezinih videa.

"Je li ovo realno?", glasio je jedan komentar. "Da sam ja bila na ovoj svadbi, ostala bih gladna", napisala je druga osoba. "Umoran sam od ovih ljudi koji su opsjednuti zdravom prehranom. Ovo djeluje kao poremećaj", komentirao je treći. "Zamisli odeš nekom na vjenčanje i on ti posluži salatu, zelene smoothieje i tablete protiv nadutosti", pisalo je u još jednom od komentara, a neki su bili i vrlo oštri. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije