Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društveni kroničari na tragu sapuničarske sage o Radeljakovima

Il’ je Vlatka Pokos, ili crna labudica s pramenovima?

Dikan i Dolores
Stars
13.11.2009.
u 18:24

“Dolores Lambaša želi postati Vlatka Pokos”, sjajan je naslov za dobru prodaju novina i prava poslastica za ulične kolportere, kojih više nema na našim ulicama, pa nam sad novinsko žutilo samo para oči, a ne i uši!

“Dolores Lambaša želi postati Vlatka Pokos”, sjajan je naslov za dobru prodaju novina i prava poslastica za ulične kolportere, kojih više nema na našim ulicama, pa nam sad novinsko žutilo samo para oči, a ne i uši! Naši su se tiskani i elektronički mediji detaljno posvetili činjenici da je nova “gospođa Radeljak”, glumica Dolores Lambaša, posvijetlila svoju crnu vranu kosu ne bi li nalikovala na Vlatku Pokos, bivšu gospođu Radeljak.

I kao u nekoj sapunici, Dolores je otišla bivšoj Vlatkinoj frizerki i šaleći se rekla da joj posvijetli kosu i nakovrča je, jer želi frizuru kao Vlatka Pokos. Vlatka to naravno nije željela javno komentirati.

Posvjetljivanje kose nije neki grandiozan dokaz da je izjava Dolores Lambaše istinita. Ali kad su društveni špijuni doznali da je gospodin Radeljak novu pratilju počastio Guccijevom torbicom, postalo je jasno da u cijeloj priči “ima sistema”.

Gucci jednako Vlatka?

Gucci je Vlatkin omiljeni brend. Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos uvijek se odlikovala ukusnim izborom skupocjenih modnih marki. Uvijek je govorila da joj je Gucci na prvome mjestu. Guccijevi modeli podcrtavali bi njezinu luksuznu, seksi ženstvenost. No Vlatkina ljubav prema Gucciju starija je od paprene romanse između nje i inženjera Josipa Radeljaka.

Radeljakovi kao Gotovčevi

No taj je mogao znati da će paparazzi obznaniti kako je Lambaši darovao Guccijevu torbicu. I lijepo se skupa s njom zabavljati na račun onoga što će mediji iz toga zaključiti. Sve i nalikuje na tu društvenu igru u kojoj vlada “razmjena zabavnog materijala” poput one u kojoj Gotovčevi okončavaju svoju vezu pred kamerama, puštajući da im život kreiraju mediji. Sve je onako kako je ocijenio slavni Baudrillard: mediji više ne prate stvarnost, već je stvaraju!

Mediji sugeriraju javnosti da Lambaša želi postati Vlatka.

Ne govore da Radeljak ima svoj tip “komada” i poput mnogih muškaraca današnjice sve svoje dame retušira prema tom “idealu”. Beba Lončar, Ena Begović, Vlatka Pokos...

Najteže mu ide blajh rasne crnke Dolores. Ali što teže, to bolje za novinare čips-vijesti! Duže će potrajati “materijal”.

Komentara 4

AN
Andreeejjj
19:23 13.11.2009.

Molim Vas...i jedna i druga su potpuno iste...glupe sponzoruse...i nista vise! A ovaj ih krese, svaka mu cast - magionicar je dedica! Uzima im lovu i dusuuuu...(Beba Loncar)!

OB
-obrisani-
18:20 13.11.2009.

pokosica nije do gležanja lambašici

OB
-obrisani-
18:26 13.11.2009.

Dikan: \" A koga ti tamo gledaš?\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije