Hrvatska gastronomija među najboljim europskim zemljama: Njihova janjetina ispod peke oduševljava...
U ocjenjivanju isključivo autohtone kuhinje i raznolikosti jela i pića, na prvo mjesto je "zasjela" Italija
Komentari 9
Koji je to ekspert stavio Njemačku kuhinju na 5.mjesto??
Ja znam jedino za Gruzijski zeleni čaj.
Nikakve koristi od famozne hrvatske kuhinje dok su u 99% nasih restorana glavni specijalitet turski cevapi, a ujedno maltene svi restorani u Hr nude potpuno isti i krajnje neautentican jelovnik. Tako da..nula bodova.
Pa neće ić kod tebe doma gledat sta ti jedeš
Bravo gastronomi eh ds oni kulturnjaci koji bucu zbog gosp Hasanbegovica vise porade na svom usavrsavanju bila bi nam kultura takoder na visokom mjestu eh jos jednom bravo ministre nema dabeljebarajuci vise iz drzavne kasice udari po depu samo nek buce i peticije pisu
Sto se mene tice, poslije Talijanske kuhinje koja je stvarno na daleko najbolja, stavio bi definitivno Hrvatsku.. dosta sam putovao po svijetu i mogu to reci bez problema. Obozavam i blisko-istocnu kuhinju (Turska, Grcka i Libanska - sve je to isto) i draga mi je i japanska.. Francuska kuhinja je sminka. Imaju dobrih proizvoda (sirevi su ekstra, vina, fois gras, kamenice itd) i isto tako Spanjolska.
Jaki mi je kompliment što smo ispred Irske, Engleske.. gdje je najveći specijalitet "fish & chips".
To više niko ne jede osim naših seljaka!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
georgia...valjda gruzija