Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije za baciti
Povratak na članak

Slano, slatko, suho jestivo je i nakon roka

Rok trajanja nije sveto pismo, uključite zdrav razum i osjetila

Komentari 2

MA
mirela_anti
12:15 30.03.2015.

sir na kojem se razvila plijesan pun je mikotoksina tj otrova koji su nusprodukt metabolizma tih istih plijesni na vrhu...mikotoksini ulaze duboko u samu srz sira, pekmeza (bilo kojeg preh. proizvoda) i nikakvo rezanje same plijesni tu ne pomaze jerr sama plijesan nije otrov vec otrov koji luci i koji se nalazi u cijelom siru vrlo brzo ..to je je osnova mikoribiologije namirnica .

VL
RA
raikonen
13:30 30.03.2015.

gospon novinar zapravo zeli reći da u biti nema prepreka da se ne hranimo po kontenjerima.daj se zbroji čovječe i ne lupetaj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.