Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važno je nadati se

Hrabra Céline Dion ne odustaje i opet će pokušati zatrudnjeti

Celine Dion
Pixsell
09.12.2009.
u 15:27

– Imam jedno divno dijete i baš zbog njega pokušat ću roditi i drugo. Jer kada smo Renéu-Charlesu prije dva mjeseca objavili da će dobiti brata ili sestricu, oprezno nas je pitao jesmo li sto posto sigurni. Odgovorili smo mu potvrdno - rekla je Celine.

Prije samo mjesec dana druga trudnoća pjevačice Céline Dion (41) tragično je završila spontanim pobačajem. No zahvaljujući beskrajnoj ljubavi svojeg supruga Renéa Angélila (67) i sinčića Renéa-Charlesa (8), Céline je prebrodila teško razdoblje i odlučila pokušati ponovno zanijeti i ostvariti svoju želju da rodi još jedno dijete.

Osjećam da ću uspjeti

– Osjećam se blagoslovljeno i jako! – rekla je Céline u svojem najnovijem intervjuu za jedan američki magazin i nastavila:

– Imam jedno divno dijete i baš zbog njega pokušat ću roditi i drugo. Jer kada smo Renéu-Charlesu prije dva mjeseca objavili da će dobiti brata ili sestricu, oprezno nas je pitao jesmo li sto posto sigurni. Odgovorili smo mu potvrdno, no priroda nas je sve skupa izigrala i stvari riješila na svoj način. Pogledao me svojim iskreno tužnim dječjim očima i zamolio da pokušam ponovo. I baš zato idem k istom liječniku i imam osjećaj da ću uspjeti.

Inače, Céline je drugi put uspjela ostati trudna umjetnom oplodnjom zamrznutim embrijem. Na isti je način nakon šest godina bezuspješnih pokušaja, 2000. u klinici u New Yorku zanijela i sina Renéa-Charlesa. Kratko nakon sretnog događaja u televizijskom intervjuu pjevačica se pohvalila da je pri uspješnom pokušaju njezina začeća u klinici ostalo zamrznuto još nekoliko René-Charlesovih “laboratorijskih braće blizanaca”, tzv. smrzlica, po koje će se sigurno vratiti.

Hrabrija no ikada

To je i učinila u kolovozu ove godine, ali sudbina joj nije bila sklona. No sigurna u sebe pokušat će opet.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Karla
15:44 09.12.2009.

Suosjećam s tom divnom pjevačicom. Ipak, sada ima već 41 godinu. Počela je prije 6 godina, dakle sa 35 i ne ide joj baš po planu. Oni koji žele djecu moraju znati da je najbolje doba za rađanje između 20.. i 25. godine. Može se imati djecu i graditi karijeru . Žao mi je naših pjevačica i glumica jer otežu s porodom sve do 40- a onda je već uglavnom prekasno. U 40. godinama mogu već biti prave bake. Zato treba dobro promisliti. Djecu ne možeš imati kad poželiš nego kad je vrijeme za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije