Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadarski pjevač kaže da nije ljut na svoju suprugu

Hoće li Mladen Grdović morati u zatvor na osam dana?

Mladen Grdovic
29.01.2010.
u 22:26

- Nemam prigovore na iskaz Brankice i policajca. Ali, ja nisam agresivan čovjek, Vratio sam se s puta i malo sam popio. Bio sam i umoran, no htio sam otići vani s društvom.

- Nemam prigovore na iskaz Brankice i policajca. Ali, ja nisam agresivan čovjek, Vratio sam se s puta i malo sam popio. Bio sam i umoran, no htio sam otići vani s društvom. Brankica mi je uzela ključeve od automobila i podigao sam glas. Nije se Brankica prepala da ću je napasti nego se prestrašila da ne odem u pripitom stanju s automobilom, pa je pozvala policiju. I drago mi je da je nazvala policiju i hvala Bogu da mi nije dala ključeve. Ovo je dio svjedočenja poznatog zadarskog pjevača Mladena Grdovića jučer na Prekršajnom sudu u Zadru, a gdje Grdoviću sude zbog obiteljskog nasilja krajem studenog prošle godine, za koje ga je prijavila njegova supruga Brankica.

Kontrola kod liječnika

Nakon jučerašnjeg ranojutarnjeg svjedočenja u predmetu u kojem će biti odlučeno hoće li Mladen Grdović u zatvor jer je zbog prvog obiteljskog nasilja nad suprugom i bratom u svibnju već osuđen uvjetno na osam dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana, Mladen Grdović je otišao i na piće s Večernjakovim novinarima gdje je popio dva makijata. Prethodno je čak u hodnicima suda i zapjevušio.

- Nije mi drago što se ovo događa i što me se provlači kroz novine, ali ja sam odlično raspoložen jer je evo već četrdesetak dana kako nisam okusio alkohol. Odmah nakon razgovora s vama idem kod mog liječnika koji kontrolira moje stanje.

 Nakon ambulantnog liječnja i sam ću nastaviti s terapijom, a zasada uzimam samo puno vitamina jer imam problema s koljenima otkada sam počeo trčati i morat ću uskoro na operaciju koljena - rekao nam je Mladen Grdović koji podsjetimo na prva dva ročišta zbog obiteljskog nasilja nije došao zbog liječenja na odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice, te zbog poslovnih obveza.

 

 - Čuli ste i iskaz Brankice da nisam agresivna osoba i da sam je samo odgurno jer sam tražio ključeve od automobila. Brankica mi je velika podrška i pomoć u odluci da konačno kažem zbogom alkoholu koji me je stvarno mogao unesrećiti te noći da mi je pristala dati da vozim - rekao nam je Mladen Grdović koji je podsjetimo razbio u pijanom stanju skupocijene Ferrarija i Mercedesa prije nekoliko godina.

- Dobro je meni ovako bez alkohola i odlično se osjećam. Problem je bio u tome što sam alergičan na alkohol i što bi me smantala već druga bevanda. Vidio sam da to više ne ide tako, a i nije sramota ići tražiti liječničku pomoć. sada ćemo ja i Brankica ići i na krstarenje Sredozemljem - rekao nam je odlično raspoloženi Mladen Grdović koji je nedavno podsjetimo pjevao i slovačkom predsjedniku, a novoizabrabnog hrvatskog predsjednika Ivu Josipovića prije tjedan dana je izljubio na glavnom zadarskom trgu.

- Ja sam s Josipovićem na ti jer je on iz naše branše i puno je pomogao glazbenicima - rekao je Mladen Grdović čiji novi album, kako doznajemo, ide odlično

Ključne riječi

Komentara 4

PE
petrica
21:35 29.01.2010.

jadan čovjek .. teško je borit se sa ovisnošću , nemamo svi petlju al ako je istina da i ženu tuče..onda glupa ženo bježi od njega očito mu nema spasa a ti nisi majka tereza

SM
simune mali
01:03 30.01.2010.

Dalmatinac moze svima reci zbogom zauvjek, al ne alkoholu. Pa kakav je to dalmatinac koji nebi popil malo crnoga,hm? Brankicas je obicna glupaca, pa kak moze tako sa muzem postupat!Pusti covika da uziva,jer ga ti brankice nebus promjenila a nii on sebe zbog tebe. to je tak!

JA
jarac
21:38 29.01.2010.

Grdoviću, ti si car,iskren si čovjek, odličan pjevač, tvoja brankica ti želi pomoći,kao i mi,i svi mi ljudi dobre volje, jednom zauvjek kaži alkoholu stop!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije