Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
H. Novak Srzić stala u obranu voditelja

Hloverka: Tarika ne treba micati, on je zaštitni znak "Milijunaša"

hloverka novak srzić
Luka Klun/VLM
27.09.2009.
u 19:46

Domagoj Burić svoje odluke brani kao lav, no vrh kuće na njega radi pritisak. Tako je već u subotu odluka povučena. Danas se sastaje povjerenstvo koje će do srijede odlučiti o sudbini svih sudionika.

Ne pamti se da je izjava voditelja neke zabavne emisije digla takvu buru kao Tarika Filipovića od 24. rujna. “Koliko je novca dobila, Klaićeva je trebala biti sva od zlata”. Zbog tih je riječi direktor programa Domagoj Burić hijerarhijskim redom sve smijenio. Uoči jučerašnjeg “Milijunaša” HRT se ispričao riječima kako to nije stav kuće, nego privatni stav voditelja.

‘U korist institucija’
– Govorio sam u korist tih institucija. Ni u primisli mi nije bilo upirati prstom u nekoga i ispričavam se ako me je netko pogrešno shvatio. I ja imam dvoje djece koje vodim u Klaićevu u tri ujutro. Htio sam reći da bih bio sretan da su taj skupljeni novac i bolnica i djeca doista dobili – kazao je Tarik.

Domagoj Burić svoje odluke brani kao lav, no vrh kuće na njega radi pritisak. Tako je već u subotu odluka povučena. Danas se sastaje povjerenstvo koje će do srijede odlučiti o sudbini svih sudionika. A navodno je to puka forma jer, kako neslužbeno doznajemo, na današnje je probno snimanje već pozvan Robert Kurbaša. I Tarik namjerava doći na snimanje jer službeno mu nitko nije rekao ‘ne dolazi!’. Ovih dana će, navodno, poziv za probna snimanja dobiti i Damir Markovina te Janko Popović-Volarić. Većina se tome se protivi.

Brzopleta odluka
– Naravno da Tarika ne treba micati jer je on zaštitni znak kviza i “Milijunaš” bez njega ne bi bio to što jest. Odluka je ishitrena i brzopleto donesena, a zbog nje ne ispašta samo Tarik. Hrvatska je televizija svih ovih godina emitiranja kviza u njega kao voditelja puno ulagala, pa odlučiti ovakvo što preko noći, smatram, nije profesionalno – kazala je Hloverka Novak-Srzić, urednica Informativnog programa.

J. Kelava: Tarik se ispričao, ali isprika ne može nadoknaditi ljagu koja je bačena na naš Dom
Ranije sam znala pogledati Milijunaša, ali ubuduće ću ga, sasvim sigurno, gledati drugim očima, kazala je Jasna Kelava, ravnateljica Doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, koji je Tarik Filipović strpao ‘u isti koš’ s Klaićevom bolnicom, aludirajući na upitno trošenje novca iz humanitarnih akcija. Tarik se ispričao, rekao je da zlih namjera nije imao. Ispričao se i HRT i gospođi Kelavi to je bilo drago čuti, međutim zbog toga se ne osjeća bolje. Isprike joj ne mogu nadoknaditi ljagu koja je ničim izazvana bačena na instituciju koju uzorno vodi 15 godina. – Da je to rekao za mene osobno, ne bih to tako primila srcu. Osjećala sam se kao da radim nešto krivo. Tarik je javna osoba i nakon takve izjave netko može pomisliti ‘možda on ima nekih saznanja’, a za to nema argumenata – kaže Kelava.

Ključne riječi

Komentara 30

BB
bb11
19:40 27.09.2009.

to je hvala balije iz zenice, drzavi koja mu je dala sve. treba otici u svoju rodnu bosnu pa dati komentar o tamosnjim bolnicama.

PL
plakir
21:20 27.09.2009.

ma roiću ti ne shvaćaš nema \"tvoja\"bolnica i dom u nazorovoj ništa nego oni lupeži koji su očistili novce prije nego su dospjeli...o što možemo biti glupi!!!

JA
jarac
21:58 27.09.2009.

kako ostatak SKJ po partiskoj liniji djelu minuse. još uvjek je tu partijska disciplina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije