Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gerard Butler voli pokazivati svoju "mršavu, čvrstu" stražnjicu

butler
AFP
13.10.2009.
u 15:19

Iako voli pokazivati svoju "mršavu" stražnjicu, Gerard Butler će se za novi film morati udebljati. Nakon toga slijedi tri mjeseca dijete.

Dok se neki glumci često odbijaju skinuti pred kamerama, Gerard Butler naprosto obožava vidjeti svoju golu stražnjicu na velikom platnu, i to zato što je iznimno ponosan na nju.

No, Butler strahuje da će oni koji pogledaju film pomisliti da je scena u kojoj on pokazuje svoju golu stražnjicu namjerno ubačena u film, samo da bi se on mogao razgolititi.

- Volim pokazivati svoju stražnjicu u filmovima. Ali bojim se da je to već postaje navika, tradicija koja mi nalaže da pokažem stražnjicu u svakom filmu u kojem mogu - kaže Butler.

Stražnjicu na koju je Butler toliko ponosan možete vidjeti u njegovu novom filmu "Law Abiding Citizen", a on sam tvrdi da je scena bila potrebna te da govori puno o njegovu liku. Naime, lik je potpuno nepredvidljiv, pa nikoga ne bi trebalo iznenaditi kad se skine.

- Iza svega toga stoji genij, pa ako ja moram razgolititi moju stražnjicu, neka bude tako. Uvijek sam imao mršavu, čvrstu stražnjicu. No, za ovaj sam se film morao udebljati. Nadahnuo me Robert De Niro u "Taksistu". Kad je radio trbušnjake vidjelo se da je tako dobro građen.

No nije Butleru lako, jer nakon što se udeblja za ovu ulogu, čeka ga, kako sam kaže, tri mjeseca dijete kako bi vratio svoje tijelo u sadašnje stanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije