Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGLA PROMJENA

Kamo su nestale obline Catherine Zeta-Jones?

zeta
Pixsell
22.01.2010.
u 07:34

Novo izdanje rječite protivnice hollywoodskog trenda mršavosti zabrinulo je njezine obožavatelje i dijetetičare. Svi se pitaju mršavi li glumica zbog uloge ili je pala pod trendovski utjecaj?

Uvijek ponosna na svoje obline rječita protivnica hollywoodskog trenda mršavosti Catherine Zeta-Jones svojim najnovijim izdanjem u televizijskoj emisiji Davida Lettermana zabrinula je vjerne obožavatelje.

Iako je prije samo malo više od mjesec dana, kada se trijumfalno vratila nastupima na Broadwayu, bilo jasno vidljivo kako su sve obline četrdesetogodišnje glumice na mjestu, čini se da je pet tjedana intenzivnog plesanja i pjevanja svaku večer u mjuziklu A Little Night Music uzelo svoj danak.

Česta variranja težine

Opće je poznato da je supruga Michaela Douglasa često varirala u težini, no uglavnom je to bilo povezano s trudnoćama, nakon kojih se zapanjujuće brzo vraćala u formu. Kako je sama objasnila, nakon oba porođaja u formu se vraćala zahvaljujući zahtjevnoj plesnoj rutini koju je prolazila za pripremu filma Chicago. Svojedobno se čak po medijima špekuliralo kako je Zeta-Jones povećala grudi, no njezini glasnogovornici su to odbili komentirati, pa je sve završeno na tračevima.

Zahtjevna rutina

- Moji mišići pamte vrijeme kada sam plesala tako da se brzo vraćam u formu, no nikada nisam fanatična - izjavila je jednom prilikom Catherine Zeta-Jones koja je, osim zbog trudnoća, i zbog uloga često mijenjala težinu.

Upravo zbog toga dijetetičari zabrinuto tvrde da tako nagla promjena težine u kratko vrijeme može biti izrazito opasna za zdravlje, no situacija možda i nije toliko dramatična.

- Najvjerojatnije joj se metabolizam znatno ubrzao kao što bi svakome da se tako intenzivno rekreira, zbog čega se i gubi na težini. U takvim situacijama treba paziti na unos elektrolita koji se gube znojenjem, što kasnije može dovesti do problema sa srcem i bubrezima. Zato treba konzumirati dovoljno vode, tekućine i proteina - objasnila je instruktorica i profesorica kineziologije Irena Bartolec.

Komentara 8

Avatar condor
condor
08:59 22.01.2010.

Besposlen pop jariče krsti. Hvala na pozornosti !

DU
Deleted user
07:44 22.01.2010.

KAMO su nestale .... Hej, ti \"novinarko\", razlika je u hrvatskom izmedju GDJE i KAMO !!! Budalo ... nauci to ...

BO
botanicharka
08:06 22.01.2010.

šta je gore, ne imat pristojnost il idealno poznavanje gramatike :D??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije