Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sama i sretna: Ella Dvornik glavna zvijezda tribute koncerta Dini Dvorniku

Ella Dvornik: Muškarci su mi sada samo prijatelji, ne treba mi dečko

ella
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/2
21.02.2010.
u 16:59

Drugi tribute koncert u čast ocu nije propustila ni Ella Dvornik kojoj je drago što se u Boogaloou okupilo mnogo njezinih vršnjaka jer njezini prijatelji, rekla nam je Ella, ne slušaju pjesme njezina tate.

Svi kojima je hrvatski kralj funka i jedan od najuspješnijih domaćih glazbenika Dino Dvornik i dalje u srcu, sinoć su imali priliku još jednom uživo čuti njegove hitove u zagrebačkom klubu Boogaloo gdje je održan koncert “Tribute to Dino Dvornik”. Još jedan podsjetnik na ostavštinu nezaboravnog pjevača, nakon prošlogodišnjeg koncerta u Splitu, organizirala je Danijela Dvornik koja se nada da će na taj način upoznati mlade s likom i djelom njezina supruga kojega, kako kaže Danijela, a mnogi će se s njom složiti, nitko na glazbenoj sceni ne može zamijeniti.

Misteriozni pratilac

Drugi tribute koncert u čast ocu nije propustila ni Ella Dvornik kojoj je drago što se u Boogaloou okupilo mnogo njezinih vršnjaka jer njezini prijatelji, rekla nam je Ella, ne slušaju pjesme njezina tate. – Ipak je to neka druga generacija tako da im ne zamjeram – kroz šalu kaže 19-godišnja Ella koja je koncert pratila u društvu tamnokosog mladića kojem su očevici odmah pripisali titulu novog Ellina dečka.

Dobro joj je i bez dečka

No, kako nam je potvrdila buntovna kći kralja funka, riječ je samo o prijatelju čiji identitet ipak nije željela otkriti, a o novoj ljubavnoj vezi trenutačno ne razmišlja. – Nisam luda da imam dečka – kratko je komentirala Ella koja se sasvim dobro zabavlja i bez nekog posebnog muškarca u svom životu. Njezin ljubavni život medijima je uvijek bio zanimljiv, nekima čak toliko da su prenijeli Ellinu izjavu da je njezin bivši dečko, sedam godina stariji Denis Mehmedovski, odlučio otići u svećenike, što je Ellu jako nasmijalo.

– Ne znam odakle im ta informacija, nisam to nikada rekla, to je izmišljotina – kazala je te otkrila da joj se dečki inače boje prići. Ona se sama ne osjeća kao medijska ličnost, ali joj ne smetaju znatiželjni pogledi ljudi gdje god se pojavila.

Komentara 3

LA
lakočemo
09:39 25.04.2016.

Tata je legenda,uvijek će živjeti u našim srcima,,,

KE
kendikein
18:05 21.02.2010.

@ morituriite a kakav ces ti bit uzor svojoj djeci... komentiras osobe koje ne poznajes na portalu vecernjaka.. get a life

MO
morituriite
17:36 21.02.2010.

I kako da takva osoba jednom u budućnosti bude dobra majka i uzor svojoj djeci?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije