Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muško pojačanje

Ecija Ojdanić i Sanja Mikleušević Pavić rodile sinove

ecija ojdanić
mišo lišanin
24.11.2009.
u 22:54

Ecija je svom sinu dala ime Jakov, dok se HTV-ova novinarka još nije odlučila kako nazvati svog drugog sina, a u igri su imena Jakov, Jerko i Rafael

Glumica Ecija Ojdanić jučer ujutro u Petrovoj bolnici rodila je sina kojem su ona i suprug, redatelj Robert Orhel, odlučili dati ime Jakov. Dječačić i mama su dobro, a s nestrpljenjem ih doma čeka četverogodišnja Cvita, Ecijina kći iz braka s glazbenim producentom Antom Viljcem. Iako je Cvita priželjkivala sestricu, brzo se pomirila s činjenicom da će svoje igračke dijeliti s bracom i cijelo vrijeme Ecijine trudnoće tepala je svom braci kroz mamin pupak. Muško pojačanje dobila je i obitelj Mikleušević-Pavić. HTV-ova novinarka Sanja Mikleušević-Pavić 18. studenoga u bolnici Sveti Duh rodila je drugog sina, teškog 4790 grama.

Kako je neposredno prije odlaska u rodilište imala popriličnu strku na poslu, ni ona ni suprug Damir nisu stigli previše razmišljati o imenima, ali u igri su imena Jakov, Jerko i Rafael. Svom prvom sinu, trogodišnjem Niki, HTV-ova novinarka dala je ime po našem nogometnom reprezentativcu Niki Kranjčaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije