Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 207
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dođite na Bebinjak - veliki buvljak dječje opreme!

Bebinjak
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
30.04.2015.
u 08:45

U subotu 09. svibnja od 10 do 16 sati održat će se drugi po redu Bebinjak - druženje mama, tata, trudnica i djece te te prodaja i razmjena rabljenih dječjih stvari

Kako bismo vam olakšali pripreme za bebu i omogućili vam da povoljno nabavite rabljenu, ali dobro očuvanu opremu, igračke, odjeću i obuću za vaše mališane, a onima koji imaju takve stvari, omogućili da ih prodaju, i ove godine portal Klokanica.hr, uz podršku BIPO KLUBA, organizira buvljak rabljene opreme za bebe i djecu.

Drugi Bebinjak održat će se u subotu 9. svibnja, od 10 do 16 sati, u zagrebačkom Studentskom centru u Savskoj 25, a prijatelj projekta je BIPO KLUB, programom vjernosti drogerije BIPA.

Za svakog ponešto: buvljak, facepainting, izazov za tate i foto kutak

Za djecu smo pripremili Facepainting s ilustratoricom Ljiljanom Cvetković Zovkić, a za tate Izazov u previjanju pelena u kojem ćemo nagraditi najspretnijeg tatu. U foto kutku mališane će zabavljati slatka maskota s kojom će se moći i fotografirati.

Na Bebinjaku ćemo imati i humanitarni kutak u kojem ćete moći donirati svoje rabljene stvari; opremu, odjeću i obuću za bebe i djecu. Prijave za prodaju rabljenih stvari trajale su do 26. travnja, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

Veselimo se vašem dolasku i vidimo se 09. svibnja!

 Provjerite kako nam je bilo na prošlom Bebinjaku!

Želite prijaviti greške?