Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna ideja

Djevojka otkrila odličan trik: 'Hlače su vam preuske? Nije problem, evo što trebate napraviti!'

TikTok
01.10.2023.
u 12:34

Trik joj je prenijela baka, a mnogi su bili šokirani što je stvarno funkcionirao.

Svi smo nekad kupili traperice koje su nam na kraju bile preuske i nismo ih mogli nositi, a iako ih većina tad ubaci u stražnji dio ormara ili nekome pokloni, čini se da ne mora... Jedna je TikTokerica ispričala kako je bila razočarana jer joj novi par traperica koje je kupila nije pristajao, ali onda je saznala za trik koji ju je oduševio, prenosi Mirror. U TikTok videu Lily Schoknecht kaže da je nedavno sebi kupila za broj manje traperice nego inače jer njene veličine nije bilo, no brzo je shvatila da joj ipak ne stoje dobro. A onda joj je baka savjetovala da u njima ode pod tuš!

"Razgovarala sam s bakom, a ona me pitala 'jesi li se već istuširala u njima?' Pomislila sam: ‘Što?! Ne, nisam se istuširala u trapericama. O čemu pričaš?’ Samo je rekla: ‘Vjeruj mi, otuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na zraku i nemoj ih stavljati u sušilicu.”

Budući da je bila očajna učinila je, kaže, baš kako joj je baka savjetovala, a sljedećeg su joj jutra super stajale, kao da su u njenoj veličini. Pratitelje je šokiralo da ovo stvarno djeluje, iako su se neki unaprijed ježili od pomisli hodanja u mokrom traperu. "To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u 20-ima stalno radila sa trapericama u koje više nisam mogla ući!", otkrila je jedna žena.

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Ključne riječi

Komentara 2

CA
cavecanem
13:54 01.10.2023.

Kupiti hlače koje odgovaraju? Smršaviti kao sporije rješenje?

TI
Tinček
14:50 02.10.2023.

Bome, na drugoj slici izledaju šire.. kao i ona 😁 Znači kao i cipele. Razmoči i vozi dalje. Ne, hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije