Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pošteni nalaznik

Detektorom metala na plaži pronašao prsten vrijedan 300.000 kn: I vratio ga vlasnicima!

YouTube
21.11.2022.
u 15:30

Samo ove godine sam vlasnicima vratio komade nakita u vrijednosti od otprilike 60.000 dolara (441.500 kn), no nijedan sam nije bio ni približno vrijedan kao ovaj prsten... A osjećaj je svaki put bio super!, rekao je Cook.

Amerikanac Joseph Cook (37) gotovo svaki dan detektorom metala 'češlja' plaže na Floridi gdje živi i, premda nije rijetkost da pronađe pokoju vrijednu sitnicu, i sam se iznenadio kad je nedavno iskopao dijamantni prsten vrijedan gotovo 300.000 kuna (40.000 dolara).

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Nema šanse, čovječe, pogledaj tog zločestog dečka, kunem se ovo je najveći dijamant koji sam ikad našao na plaži! - uzviknuo je u videu koji pokazuje njegovo otkriće, a koji je odmah objavio na društvenim mrežama i započeo svoju potragu za vlasnikom.

Kad je tek ugledao svjetlucavi predmet, mislio je, kaže, 'da je vjerojatno samo novčić', no čim ga je uzeo, vidio je sjajni dijamant na platinasto zlatnom prstenu...

A dva tjedna nakon objave o prstenu Cook je s nepoznatog broja primio poziv koji je prvo ignorirao, no onda se ipak javio, sjetivši se da je potencijalnim vlasnicima ostavio svoj kontakt.

Ubrzo je tako preko FaceTimea razgovarao s parom iz Jacksonvillea koji je izgubio sličan prsten.

- Bili su jako sretni, a žena je samo rekla "o moj Bože, ne mogu vjerovati", a onda počela plakati... - ispričao je za Mirror pošteni nalaznik koji se tri tjedna kasnije s njom i našao i vratio joj vrijedni prsten. 

"Karma je zapravo dobra jer svaki put kad nešto vratim, nađem nešto još bolje!", rekao je.

Medo za usamljene: Plišanac u ljudskoj veličini za sve koji se u vrijeme blagdana osjećaju loše

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije