Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dilemi je

Dečko joj je rekao da je alergičan na njezino štene: 'Razmišljam da se radije riješim njega'

Shutterstock
15.04.2024.
u 15:30

Većinu vremena se svađaju oko njezinog psa, a ona smatra je on čak i izmislio da je alergičan na pse

Žena je otkrila kako ju je nedavna kupovina novog psića dovela do toga da razmišlja o prekidu svoje veze s dečkom. 21-godišnjakinja, koja živi sama i nedavno je kupila svog kućnog ljubimca za društvo, ispričala je kako njezin dečko posjećuje njen dom svakog vikenda te da je u posljednjih nekoliko mjeseci počeo mrziti njezino štene, piše Mirror. 

"Svađamo se oko mog psića većinu vikenda, a posljednja svađa je bila oko toga da on želi da dam svog psa. Tvrdi da je dosadan i da se ne ponaša pristojno. Ima samo tri mjeseca, već je uglavnom naučen na obavljanje nužde vani, vrlo je prijateljski nastrojen prema ljudima i psima i zna izvoditi neke trikove", napisala je u objavi. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, tijekom jedne od njihovih svađa otkrila je da joj je dečko iznio 'hipotetski' razlog zašto se riješi slatkog pseća, rekavši: "Bi li ga dala da sam alergičan na pse?" Nakon što je priznala da mu je rekla da bi, s obzirom na to da do sada nije pokazivao znakove alergije, prisjetila se kako je ranije tog dana primila poruku u kojoj joj je rekao da je dobio bolan osip koji je pripisao njezinom psu.

“Ne znam vjerujem li mu. Pogotovo jer ga nije bilo dva dana. Rekla sam da ću kupiti pročišćivač zraka, deterdžent i prati posteljinu svaki tjedan prije nego što on dođe. Ali kaže da ništa od toga neće pomoći", dodala je. Nakon što je sve iznijela na Reddit, pitala je korisnike za njihov savjet i susrela se s komentarima podrške od mnogih, koji su je poticali da odbaci dečka, a ne psa: "Psi su tu da ostanu. Dečki su zamjenjivi", glasio je jedan komentar, dok je netko drugi komentirao: "Čuvaj psića, ostavi dečka što prije!"

Treći korisnik je rekao da ne bi gubio vrijeme s nekim tako bezosjećajnim, dok je još netko dodao: "To što mu se ne sviđa psić je najcrvenija crvena zastava koja ne uključuje nasilje. Prekini s njim i zadrži psa. Zašto se odreći psa zbog nekoga tko vjerojatno niti neće ostati s tobom? Tvoje štene će ti biti odano do kraja svog života." 

Pas koji ‘govori’ postao viralan: 'Može izraziti niz potreba i emocija, od gladi do potrebe za WC-om!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije