Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Vatrena" devetka navodno u vezi s mladom manekenkom

Davor Šuker u vezi sa 17 godina mlađom manekenkom Draganom

Davor Šuker
Foto: Arhiva VL
1/2
11.01.2010.
u 09:37

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker, koji je osim kao vrhunski strijelac, poznat kao i veliki zavodnik, navodno je već nekoliko mjeseci u vezi sa splitskom manekenkom Draganom Radošević.

Da nogometaši ne mogu bez manekenki, pa čak i kad odu u mirovinu, pokazao je umirovljeni strijelac vatrenih Davor Šuker. Ovom 42-godišnjaku posljednjih mjeseci osmijeh na lice, šuška se, vraća sedamnaest godina mlađa Dragana Radošević. Da ni plavokosa Splićanka nije hladna kao led pokazala je čestim izletima u Zagreb, navodno posjećujući svojega Davora.

Iako se zaljubljeni par suzdržao od službenih komentara, potvrda i demantija, u kuloare su procurile svakojake priče. Tako se doznalo da i Šuker svaki slobodan trenutak koristi ne bi li posjetio grad pod Marjanom. Između Božića i Nove godine tako je, umjesto u Zagrebu ili rodnom Osijeku, pod izgovorom da igra na malonogometnom turniru bio u Splitu. Nakon finala koji je odigrao u timu “Plava kava”, bivši reprezentativac na jugu je, u Draganinu društvu, ostao dan dulje. No, kad je Davor Šuker u pitanju, to nije nimalo čudno. Poznato je da je oduvijek bio slab na ljepotice pa su se u njegovom naručju našle Španjolka Ana Obregon i manekenka Kristina Bradač Smoje.

 

 

 

Ali Davor i njegova nova “dragana” imaju još nešto zajedničko – slabi su na sportaše, odnosno sportašice.

Gospodična je u jednom životnom razdoblju ljubila plivača Duju Draganju, a njezin izabranik tenisačicu Ivu Majoli. No ni Ivin “bekhend” nije ga uspio svezati. Na pitanja o vezama i braku Šuker već godinama odgovara “nisam našao pravu”. Hoće li tako biti i ovaj put, ne zna se, ali sudeći prema karticama za plaćanje cestarine, sigurno je da mu je mlađahna Splićanka zavrtjela glavom.


.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije