Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo.....

Davor Jurkotić: Pustio sam suzu na vjenčanju

Davor Jurkotic
30.01.2010.
u 11:19

Već 11 godina radim pred kamerama, a nikad nisam bio tako uzbuđen i tremozan. Pustio sam i suzu i tek sad kao oženjen čovjek ja sam stvarno ja, Davor Jurkotić.!!!

Riječanin Davor Jurkotić (33) ljepša je polovica luđački zabavnog dvojca Bijelih udovica emisije Red Carpet. Na Facebooku ima ‘skromnu’ brojku od pet tisuća i pet prijatelja, no promijenivši status na profilu nije ih obavijestio da od prošlog vikenda više nije samo u vezi, već u braku sa svojom ljubljenom Verom Umer!

Pet tisuća i pet prijatelja. Pa sigurno ste imali najveću svadbu na svijetu. Kako je bilo?

– Ma! Skupiti što više prijatelja koje kada mi se jave pitam zašto smo uopće prijatelji, a na kraju to ni oni ne znaju, bila je stvar oklade. Ali promijenit ću status. A svadba; bilo je preemocionalno. Već 11 godina radim pred kamerama, a nikad nisam bio tako uzbuđen i tremozan. Pustio sam i suzu i tek sad kao oženjen čovjek ja sam stvarno ja!

Krajem svibnja postat ćete tata. Jeste li svjesni toga?

– Ne. No sto i deset posto znam da ću biti najbolji tata na svijetu.

Sviđa li se Davorki Demoni predsjednik Ivo Josipović?

– Davorka više voli batak i sirove tipove nego lignju pa on nije bio njen prvi izbor. Ali duboko u sebi je sretna što Hrvatska ima finog i kulturnog predsjednika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije