Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 12 godina kralj se odlučio vratiti na filmski tron

Osvojite kinoulaznice za ZF spektakl "Avatar"!

av
17.12.2009.
u 13:00

Otkada je s Titanicom pokupio 11 Oscara, Cameron je bio u mirovini, a sada smo svi nestrpljivi da vidimo što nas očekuje i hoće li redatelj brojnih filmskih klasika ostati na filmskom tronu.

U epskoj akcijskoj pustolovini "Avatar", James Cameron, redatelj filma "Titanic", vodi nas u veličanstven svijet kakav dosad nismo vidjeli - na dalekom planetu Pandori jedan će se junak otisnuti na put iskupljenja predvodeći herojsku bitku za spas civilizacije.

Zamisao za ovaj film u Cameronu se rodila prije 14 godina, no u to vrijeme nisu postojale tehnološke mogućnosti za ostvarivanje njegove vizije. Danas, nakon pune četiri godine rada na produkciji filma, "Avatar", zbog načina na koji revolucionarna tehnologija koja je stvorena upravo za potrebe snimanja filma, suptilno uranja u emociju likova i dinamiku priče, nudi sasvim novo iskustvo filmskog doživljaja.

U glavnim ulogama su brojni karakterni glumci: Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi, Sam Worthington i Michelle Rodriguez . Nakon 12 godina kralj se odlučio vratiti na filmski tron. Otkad je s "Titanicom" osvojio 11 Oscara, Cameron je bio u mirovini, a sada smo svi nestrpljivi da vidimo što nas očekuje i hoće li redatelj brojnih filmskih klasika ostati na filmskom tronu. Film u hrvatskim kinima igra od 17. prosinca u digitalnoj 3-D tehnici.

Prije dolaska ovog znanstveno-fantastičnog spektakla u kina nagrađujemo vas s predmetima iz filma, a dijelimo dvije kape, dvije majice i dvije bilježnice s kemijskom olovkom.

Majice iz filma Avatar osvojili su Davor Levak i Željka Gromila iz Zagreba, kape idu Damiru Gojanoviću i Lovorki Đerek iz Zagreba, a bilježnice Josipu Vladiću iz Đakova i Davoru Bojničiću iz Sesvetskog Kraljevca.

Ako ste željeli osvojiti ulaznice za projekciju "Avatara" u subotu trebali ste nam reći u kojem još filmu Jamesa Camerona glumi Sigourney Weaver, a točan odgovor glasi "Alien". A točno su odogovorili i imali najviše sreće Igor Gagić, Ljerka Hrženjak-Šego, Neda Guivarch, Valerijan Gaši i Anđelko Vražić. Čestitamo dobitnicima koji će obavijest o preuzimanju ulaznica dobiti e-mailom.

Ulaznice za petak osvojili su Aleksandar Lozanovski, Andrija Perišić, Jasmina Modrić, Lucia Marinković i Vedrana Matak.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:34 16.12.2009.

Film je mrak. Ono što sam vidio od najnvoijeg trailera. defo \"must\" za pogledati na big screenu sa dobrim ozvučenjem.

AG
Agramer198
13:18 17.12.2009.

Ajd nakpokon sam i ja nešto osvojio :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije