Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeftiniji namještaj

Čak 52 tisuće kupaca iz Istre u Ikei je napravilo 5% godišnje zarade

\'ikea_nnn_unu_140710\'
15.01.2011.
u 11:00

Kupcima iz Istre i Primorja, ali i ostatka Hrvatske nudimo dostavu kupljene robe do njihova doma – kaže Marisa Ricci

Ikeinu robnu kuću u Vileeseu (Italija) tijekom prve godine poslovanja (otvorena 21. listopada 2009. god.) pohodilo je čak 52 tisuće Hrvata. Riječ je o najvećoj robnoj kući namještaja u Furlaniji koja se prostire na čak 32.000 m², a u godinu dana obišlo ju je 1,3 milijuna posjetitelja.

 

Ova je robna kuća popularnog i po cijenama pristupačnog švedskog brenda najbliža stanovnicima zapadnog dijela države pa su posjetitelji mahom iz Istre, Rijeke te okolice, a u ukupnom kolaču prometa u Ikei sudjelovali su, objašnjava glasnogovornica Marisa Ricci, gotovo sa 5 posto. Najviše su se prodavale spavaće sobe, sofe i kuhinje.

 

Dodatna je pogodnost, objašnjava M. Ricci, što kupcima iz Istre i Rijeke, ali i iz cijele Hrvatske nudimo dostavu iz robne kuće do njihovih domova u Hrvatskoj. Popusti i rasprodaje u Ikei u Vilesseu traju do 23. siječnja. (tbo/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

AQ
aquamaris
11:18 15.01.2011.

U \"Veleeseu\"??!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije