Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje

Bullock i Streep proslavile nagradu poljupcem u usta

'Actress Meryl Streep (L) and Sandra Bullock kiss after their tie win for best actress at the 15th Critics\' Choice Movie Awards at the Hollywood Palladium in Los Angeles January 15, 2010.   REUTERS/M
'MARIO ANZUONI'
16.01.2010.
u 13:40

Sandra i Meryl podijelile su nagradu za najbolju glumicu za filmove Blind Side te Julie i Julia, a popevši se na pozornicu, čestitale su jedna drugoj strastvenim poljupcem u usta

Na dodjeli nagrada američkih filmskih kritičara u petak navečer najviše razloga za slavlje imale su glumice Sandra Bullock i Meryl Streep. Naime, Sandra i Meryl podijelile su nagradu za najbolju glumicu za filmove Blind Side te Julie i Julia, a popevši se na pozornicu, čestitale su jedna drugoj strastvenim poljupcem u usta. Publika je oduševljeno zapljeskala, a Sandra Bullock je odvojivši se od kolegice samo ushićeno rekla: - Ovo je prava čast! Meryl se zaista odlično ljubi. (l/VLM)

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
14:49 16.01.2010.

ogavno

OB
-obrisani-
14:40 16.01.2010.

A u što su se poljubili oni što su dobili najgore kritike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije