Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisni savjeti

Bez muke i brige: Uz pomoć ovih trikova lak za nokte na rukama i nogama će vam trajati duže!

Shutterstock
16.07.2023.
u 17:20

Postoje neki trikovi koji vam mogu pomoći da vaši nokti cijeli godišnji odmor, ali i nakon toga, izgledaju besprijekorno.

Dakle, konačno odlazite na dugo očekivani ljetni odmor. Naravno, odlučite unaprijed urediti nokte kako bi bili u top formi za put. Lijepe fotografije s odmora ipak zahtijevaju uređene i besprijekorne nokte. Međutim, moguće je da se osjećate tjeskobno hoće li vaši nokti moći izdržati ili ne i hoćete li morati na godišnjem popravljati lak. Ovo su dileme o kojima vjerojatno razmišljate puno prije, pa čak i tijekom svog putovanja, mukotrpno i pažljivo obavljajući svoje dnevne aktivnosti iz straha da ne pokvarite svoju manikuru, piše Easy Travel Recipes.

Ako ovo zvuči kao vaš slučaj, ne bojte se. Postoje neki trikovi koji vam mogu pomoći da vaši nokti cijeli godišnji odmor, ali i nakon toga, izgledaju besprijekorno. 

VEZANI ČLANCI:

Čisti noktI: Prije nanošenja laka potrebno je nokte dobro oprati sapunom i vodom, a probajte i s malo octa, koji će bolje ukloniti nečistoće s njega te će omogućiti laku da se bolje primi. 

Baza je obavezna: Prvo treba nanijeti prozirni lak koji će zaštiti nokat i omogućiti drugom sloju laka u boji da dulje traje. Također, uvijek je dobro staviti bazni prozirni lak jer će nakon skidanja laka nokat ostati lijepi prirodne boje, bez 'žutila'.

Dva sloja: Nakon baznog sloja važno je nanijeti dva tanka sloja laka. Prije nanošenja drugog sloja treba pričekati da se priv sloj laka u boji dobro osuši. 

Premaz: Tanki premaz bezbojnog laka će osigurati dugotrajnost laka u boji.

Hladna voda: Nakon što se nokti osuše ruke treba staviti u hladnu vodu koja će dodatno učvrstiti sve slojeve.

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije