Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terryjevi se pomirili, Coleovi neće

Ashley Cole prvi put snimljen bez vjenčanog prstena

Cole
Pixsell
01.03.2010.
u 09:56

Neizostavni branič engleske reprezentacije i Abramovičeve bogataške družine sa Stamford Bridgea do sada je nosio svoj prsten bez obzira na posljednje događaje i odlazak njegove supruge Cheryl u SAD.

Na jugu Francuske, gdje se nalazi na rehabilitaciji zbog slomljenog gležnja, Ashley Cole po prvi je put od izbijanja bračne krize snimljen bez vjenčanog prstena, a navodno ga ne nosi iz poštovanja prema svojoj supruzi.

Neizostavni branič engleske reprezentacije i Abramovičeve bogataške družine sa Stamford Bridgea do sada je nosio svoj prsten bez obzira na posljednje događaje i odlazak njegove supruge Cheryl u SAD.

Gospođa Cole od početka pjevačke karijere nije željela da je se tretira samo kao jednu od supruga nogometaša. Prije dva tjedna "pobjegla" je od otočkih tabloida koji su svaki dan pronalazili novu djevojku s kojom ju je varao suprug i pronašla mir kod svoje dobre prijateljice Victorije Beckham. Posh Spice često je Davida hvatala "spuštenih hlača" pa je bila pravo rame za plakanje prevarenoj Cheryl.

Bez obzira na to što je Michael Essien, suigrač iz Chelseaje, rekao da se Cole zbog cijele situacije osjeća "jadno" te da želi spasiti brak, malo je vjerojatno da će Cheryl Cole zažmiriti na sve prijevare svog supruga i oprostiti mu ih. Priznala ja da se osjeća loše i da će joj biti teško samoj nakon toliko godina s Ashleyjem. Međutim, odlučila je da nema povratka na staro unatoč stotinama SMS-poruka u kojima je suprug moli za oprost.

Djevojke i žene engleskih nogometaša u povijesti su često znale biti dobra srca pa su opraštale nevjeru svojim muževima, no Cheryl se ponaša opasnije od brojnih svjetskih napadača s kojima je Ashley lako izlazio na kraj i očigledno je da će ona biti ta koja će na kraju ove bračne utakmice predriblati "neprobojnoga" engleskog braniča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije