Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.03.2017. u 18:20

Vino je rubinsko crvene boje s bogatom i naglašenom gorčinom koju mu daje pelin.

Tenuta Sant’Anna Prosecco Extra Dry

Ovaj pjenušac slamnatožute boje, sitnih i nježnih mjehurića ima miris bagremova drveta, breskve i kruške. Jednostavnog i vrlo ugodnog okusa, mekan je na nepcu s izraženo voćnim aromama. Vrlo je svestran pa se može poslužiti kao aperitiv, uz predjela, ali i uz lagane deserte.

Pavlin Bermet

Aromatizirano crno vino pravi se od sorte purtugizac. Naglašene su arome pelina, kadulje, anisa, angelike i korijandra. Preporuka je da se konzumira kao aperitiv i digestiv. Često se ističe da je iznimno dobar za rješavanje probavnih tegoba.

Filipec Bermet

Aromatizirano vino napravljeno od biranih sorti grožđa sa sunčanih obronaka Samoborskoga gorja, pelina, južnog voća kao što su rogač i smokva te aroma biljnog podrijetla koje mu daju specifičan okus. Vino je rubinsko crvene boje s bogatom i naglašenom gorčinom koju mu daje pelin. To je stari samoborski aperitiv ili digestive.

>> Nemojte se iznenaditi, ali sjever i istok Lijepe Naše skrivaju ledeno blago

>> Bećarac u srcu, frankovka u čaši

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije