Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo bez dečka

Anja Alavanja užasava se plišanih srčeka i medeka

Anja Alavanja
13.02.2010.
u 17:44

– Svi moji prijatelji i bivši dečki oduvijek su znali da mi ne smiju darovati srčeka i medeke. Moj je stav da su to skupljači prašine i još se nitko nije usudio kupiti mi takvo što – kaže Anja

Voditeljica televizije Croatian Music Chanel Anja Alavanja “alergična” je na plišane životinje. Stoga svojim simpatizerima sugerira da se ne trude u odabiru igračaka.

– Svi moji prijatelji i bivši dečki oduvijek su znali da mi ne smiju darovati srčeka i medeke. Moj je stav da su to skupljači prašine i još se nitko nije usudio kupiti mi takvo što – kaže Anja. Što joj onda obožavatelji mogu poslati za Valentinovo?

– Praktična sam osoba i volim dobiti knjigu. Volim kad ljudi osluškuju što govorim, pa me iznenade nečim što sam poželjela imati. No, da budem iskrena, uvijek će me razveseliti parfemom. A s darom se rijetko kad može fulati, dakako, ako nije plišani i u obliku životinje – napominje plavokosa Anja. Iznenađenja su joj, kaže, uvijek dobrodošla, no darove nikad nije sama zatražila.

– Trenutačno nisam u vezi, ali kad jesam, onda svojoj boljoj polovici uvijek kažem: “Ne trebaš mi ništa darovati”. No, kad žena ne dobije ništa za Valentinovo, htjela to ona priznati ili ne, malo je razočarana – kaže 27-godišnja voditeljica koja se pomalo plaši pošiljaka od anonimnih obožavatelja.

–To mi je jezivo – otvoreno će Anja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije