Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog snimanja novog filma

Anglina Jolie i Brad Pitt preselili u Veneciju

angelina jolie
Foto: pixsell
1/2
17.02.2010.
u 10:53

Glumica će 15. ožujka u Italiji početi snimati film "The Tourist", u kojemu glumi s Johnnyjem Deppom. Snimanje će trajati tri mjeseca, zbog čega se cijela obitelj preselila u Veneciju.

Velika obitelj glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta od jučer živi u Veneciji.

Naime, zbog snimanja novog filma "The Tourist" redatelja Floriana Henckela von Donnersmacka, u kojemu glumi zajedno s Johnnyjem Deppom, a koje će potrajati nekoliko mjeseci, Angie se s Bradom i šestoro djece preselila u Italiju.

Sretna obitelj viđena je jučer u opuštenoj šetnji središtem grada gdje su se počastli sladoledom. Nakon što su u ponedjeljak sletjeli na aerodrom Marco Polo i smjestili se u palači Moceingo, svi osim najmlađih Vivienne i Knoxa razgledali su najuži centar drevnoga talijanskog grada.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:14 17.02.2010.

I što to nas briga što ovih svoje razvratnika radi?! Od kakve su nam koristi oni i što su učinili za ovu državu da se o njima piše?

TN
tamo-neka
12:37 17.02.2010.

šuti, možda posvoje neko dijete iz ove rupe od države...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije