Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvajačica u akciji

Angelina Jolie zavodi Johnnyja Deppa

ANGELINA
AFP
04.02.2011.
u 12:52

Inzistirala je na tome da ostanu sami - uz crno vino te ga navodno zasipa lascivnim e-mailovima, upucava mu se telefonom te stalno govori o njemu.

Nakon što nije uspjela ukrotiti Brad Pitta, jalna Angelina Jolie oko i udicu bacila je ponovno na tuđeg supruga. Ako je suditi prema napisima u američkim tabloidima, njezina nova lovina je Johnny Depp, a nova žrtva - njegova supruga Vanessa Paradis. Naime, na snimanju filma "The Tourist" Angelina je počela koristiti sva raspoloživa sredstva kako bi Johnnyja preotela njegovoj obitelji.

Anonimni izvor za američki časopis Star izjavio je da se "divlja" glumica navodno nabacuje Deppu te da je, dok su prolazili kroz scenarij, inzistirala na tome da ostanu sami - uz crno vino. Navodno ga zasipa lascivnim e-mailovima, upucava mu se telefonom te stalno govori o njemu.

- Ona je spremna na bilo što kako bi dobila ono što želi. Nema granica - rekao je jedan od očevidaca njezina osvajanja.

Ključne riječi

Komentara 4

FA
fabry
13:22 04.02.2010.

Nakon što nije uspjela ukrotiti Brad Pitta......koji glup clanak Brad Pitt nije uspio ukrotiti nju a ne obratno.

AM
amarila
13:27 04.02.2010.

Ovdje sigurno nece uspjeti jer Johnny ima jako solidan brak i djecu koju obozava pa nece valjda sve ostaviti zbog te histerije sa sestoro tudje djece!!

KE
kendikein
21:46 05.02.2010.

i onda je svizac zamotao čokoladu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije