Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆI TELEFONSKI RAZGOVOR

Angelina Jolie "upucavala" se komičarki Rosie O'Donnell

angie
Reuters
29.10.2009.
u 10:36

Vrući telefonski razgovor koji je trajao nekoliko sati, dogodio se nakon što se Jolie razvela od Britanca Johnnyja Lee Millera te je tražila novu ljubav u Los Angelesu.

Američka glumica i stand-up komičarka Rosie O'Donnell otkrila je kako je s Angelinom Jolie flertovala telefonom, a nakon što joj je predivna Angie rekla da želi doći do nje, Rosie se prepala.

Vrući telefonski razgovor koji je trajao nekoliko sati, dogodio se nakon što se Jolie razvela od Britanca Johnnyja Lee Millera te je tražila novu ljubav u Los Angelesu. Začuđujuće, O'Donnell je bila ta koja je prekinula flert jer se bojala Angelinine seksualnosti. Čak su se dogovorile da odu na večeru, ali taj se plan nikada nije ostvario.

- Angelina me nazvala i razgovarale smo. Odjednom je rekla “Želim te doći vidjeti”, no ja sam je se malo bojala. Ona je dosta zastrašujuća u seksualnom smislu - ispričala je televizijska zvijezda koja danas žali što nije iskoristila priliku da bude s jednom od najljepših žena na svijetu. Priznaje kako još uvijek ima "vruće" snove o slavnoj glumici koja nikad nije skrivala da je biseksualka.

Angelina je deset godina bila i u vezi s manekenkom Jenny Shimizu.

Ključne riječi

Komentara 1

KI
kiseljali
11:52 29.10.2009.

ja sam živa lezba..i volim samo žene..iako sam muško..javimise angie.. plizzzz, plizzzz, plizzzz..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije